Quantcast
Radio1_v_zivo


''Poročila se bova septembra in iščeva nekoga, ki bi za naju naredil nekaj POSEBNEGA! Za dve uri bi mu plačala 2.200 EUR!''
OMG/WTF | 13. 8. 2018 11:36
Želita najti snemalca, ki bi jima ustregel pri tej nenavadni želji ...
Ključne besede:     seks    poroka    par    snemalec    denar    noč    september    iskanje    vroče    par    želja    splet
Želita najeti snemalca, ki bi ju snemal na prvo poročno noč

Na poročni dan se najamejo fotografi in snemalci, ki ves dan ''zabeležijo,'' a nihče običajno ne želi, da bi bila na videu zabeležena tudi strastna noč ... No, razen par, ki bi rad ostal anonimen, a ima precej nenavadno in trenutno še neuslišano željo. 

Zaročenca iz Anglije želita najti snemalca, ki bi posnel njuno poročno noč, se pravi njun prvi seks po tem, ko bosta končno postala mož in žena.

Na spletu sta objavila oglas, da iščeta snemalca, ki bi zanju posnel film, a sta naletela na gluha ušesa. To bi bil film njune poročne noči, ki naj bi trajal približno dve uri, zanj pa bi plačala kar 2.200 eur.Oglas sta objavila na splet, a se ni javil še nihče

Sprva sva vprašala snemalca, ki je že snemal najino zaroko, a je zavrnil, saj je rekel, da se ne bi počutil prijetno ob tem, ko bi naju snemal medtem, ko seksava.

Zavedava se, da je to malce čudna prošnja, a ne želiva pozabiti niti minute dneva najine poroke, vključno s poročno nočjo.

Zaročila sva se leta 2016, poročila se bova letos septembra in bi rada do takrat našla pravo osebo, ki ji lahko 100 % zaupava in je pripravljena posneti video. Ne želiva, da se posnetek zlorabi ali bi ga snemalec nato shranil zase ter objavil še kje drugje. 


Želita si, da je vse posneto profesionalno!

Želiva snemalca, ki bi naju snemal od 1. uri zjutraj naprej in bi končal približno ob 3. A čas začetka se lahko še spremeni, saj ne veva točno, do kdaj bo trajala zabava. 

Želiva, da je posneto čimbolj profesionalno, z različnih kotov, s pravo svetlobo, glasbo...

Že zelo dolgo iščeva nekoga, ki bi bil pripravljen to narediti za naju, a žal vedno neuspešno, saj je vsem neprijetno. Če si za in nama lahko kakorkoli pomagaš, prosim sporoči. Zavedava se, da je ta prošnja precej drugačna in neprijetna, a bo vse narejeno profesionalno.

Zaročenca nimata več dosti časa, saj bo mesec september kmalu tu. Čeprav je njuna prošnja sila nenavadna, verjamemo, da jima bo uspelo najti nekoga, ki bi v dveh urah zaslužil 2.200 EUR.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del