Quantcast
Radio1_v_zivo


Postani AMBASADOR slovenskega turizma!
Oglas | 21. 8. 2018 2:54
Pokažimo skupaj svetu, da je Slovenija dežela, ki bi jo moral obiskati prav vsak
Ključne besede:     ambasador    Slovenija    #ifeelslovenia    družbena omrežja    fotografije    turizem
Fotografije opremi s hashtaggom #ifeesLOVEnia.

Najboljši ambasadorji vsake dežele so njeni prebivalci. S tem razlogom te vabimo, da postaneš aktivni promotor naših naravnih znamenitosti, zabavnih aktivnosti in butičnih doživetij ter s svojimi prispevki pripomoreš k še večji prepoznavnosti Slovenije v svetu.

 

Vse kar moraš storiti, da postaneš ambasador slovenskega turizma je, da na svojih družbenih omrežjih deliš fotografije ali video posnetke svojih utrinkov iz slovenskih krajev oziroma skritih kotičkov in jih opremiš s hashtagom #ifeelsLOVEnia.

 

#ifeelsLOVEnia

 

Zbrane vsebine bodo predstavljale navdih tako domačinom kot tudi tujcem, ki si želijo raziskati našo čudovito deželo. Tuji turisti se namreč za obisk Slovenije najpogosteje odločijo ravno na podlagi priporočil znancev, osebnih izkušenj in izpostavitve na družbenih omrežjih. Prav zaradi tega imajo lahko tudi tvoje zgodbe in objave velik vpliv na prepoznavnost Slovenije v svetu.

 

Vabljen torej, da fotografije, video posnetke in iskrene razloge, zakaj čutite Slovenijo, deliš na svojih družbenih omrežjih s pripisom hashtaga #ifeelsLOVEnia in tako dodaš svoj košček v mozaik razlogov, s katerimi te navdušuje Slovenija. Verjamemo, da lahko s skupnimi močmi svetu pokažemo, da je Slovenija dežela, ki bi jo moral obiskati prav vsak.