Quantcast
Radio1_v_zivo


GROZLJIVO: Ko boš prebral, kaj je ZAHTEVAL od zaročenke, če se želi poročiti z njim, ti bo postalo slabo
OMG/WTF | 9. 8. 2018 1:32
Še bolj te bo šokirala njena reakcija - Človeška krutost res ne pozna meja!
Ključne besede:     grozljivo    otroci    poroka    moški    ženske
Ni besed, ki bi opisale to mamo.

Na enega izmed portalov, na katere se lahko obrneš po nasvet, v našem primeru Dear Wendy, se je oglasila sicer anonimna ženska, ki se je podpisala s psevdonimom "Izgubljena in zmedena"). 


Preberi "stisko" mamice, ki je močno razburila javnost. Ljudje so ogorčeni, kako je lahko mati tako hladnokrvna in očitno brez kančka materinske ljubezni do svojega lastnega otroka. Tudi Wendy, ki na omenjenem portalu skuša s svojimi nasveti pomagati ljudem s težavami. 

 

"Sem 30-letna ločenka. Z bivšim možem imava sina, ki večino meseca preživi pri njemu, jaz pa ga vidim vsak drugi vikend. Moj zdajnji partner je prav tako ločen in ima iz prejšnjega zakona hčer, ki je sploh ne vidi in ima nad njo polno skrbništvo dekličina mama.

S partnerjem sva zaročena in en mesec po zaroki mi je rekel, da si želi, da bi prenehala s stiki z mojim sinom. Povedala sem mu, da si tudi moji starši želijo preživeti čas s svojim vnukom in to lahko storijo le vsak drugi vikend, ko skrbim za sina jaz. Ker se je ravno odpravljal na daljše službeno potovanje mi je rekel, da naj v času njegove odsotnosti dobro razmislim o tem, ali sem se pripravljena zanj odpovedati svojemu otroku. Razmišljala sem o tem, da bi se sinu odrekla po najini poroki, ampak kako naj to povem mojim staršem? Moja mama ima namreč depresijo in oče ima raka. Nočem, da sta žalostna, ker bosta izgubila vnuka.

Fant mi je na začetku najine zveze priznal, da ne more sprejeti mojega sina in vem, da mnogo moških razmišlja podobno. Ljubim ga in dejansko sem se pripravljena odreči svojemu sinu po poroki, ampak problem je v tem, da on želi, da to storim že zdaj, sicer se z mano ne bo poročil.

 

Želim si biti z njim in želim postati njegova žena, ampak ne prenesem misli na to, da bi užalostila mamo in očeta, sploh, ker imata oba težave z zdravjem. Prav tako imam slabo vest, ker me ima moj sin vseeno zelo, zelo rad. Wendy, kaj naj naredim?"

 

Wendy ji je seveda odgovorila in pri tem ni izbirala besed.

 

"Ja, bravo koza, nič čudnega, da imaš slabo vest! Pripravljena si se odreči tako omejenemu času, ki ga imaš svojim sinom, za pošast od človeka, ki svojega otroka ne vidi in zato misli, da tudi ti svojega ne bi smela?

Sram te je lahko, packa!

Si res tako osamljena in obupana, da bi za bodočega moža naredila prav vse, pa čeprav to pomei, da se odpoveš svojemu otroku? Očitno ja.

 

Prosim, lepo prosim pojdi k psihiatru in ugotovi, kaj je*emti je narobe s tabo, da lahko samo za hip pomisliš na kaj tako groznega in ostudnega!

 

In tvoji ubogi starši ... TO, da njuno bolezen izrabljaš za glavni razlog, da ohranita stik s tvojim sinom, pove res veliko o tem, kako grozen človek si. Poišči pomoč."

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del