Quantcast
Radio1_v_zivo


Te stvari ŽENSKE precej rade počnejo med SEKSOM, moški pa jih SOVRAŽIJO!
Ljubezen & seks | 9. 8. 2018 13:38
Devet stvari, s katerimi si se zagotovo že srečal!
Ključne besede:     moški    ženske    seks    razmerje    stvari    nelagodje    neprijetno    
Kar nekaj stvari se je našlo, ki motijo moške!

 

Seks je nekaj čudovitega, kajne? A včasih lahko tako moški kot ženske storijo ali pa kar redno počnejo nekaj, kar odbija njihovega partnerja. Tokrat se osredotočamo na napake, ki jih počnejo ženske. Moške teh devet stvari zelo moti, zato mnogokrat kar izgubijo željo po odnosu s to žensko. Ona pa se potem sprašuje, kaj je narobe in če mu mogoče ni všeč.

1. IGRANJE ORGAZMA

Tudi ženskam ni všeč, če dojamejo, da moški igra orgazem, isto je, ko to počne ženska. Moški se počuti, kot da bi prejel klofuto. Če njegovo dekle med spolnim odnosom ne doživi orgazma, je to velik udarec zanj in lahko vpliva na njegovo samozavest.

 

2. DAJANJE NAVODIL

Moškim ni všeč, če jim ženska stalno govori, kje naj se dotika in kaj naj počne z njo. Če mu ne dovoliš, da kakšno stvar naredi po svoje, potem ga boš precej užalila. Počuti se pod pritiskom.

 

3. SI ŽE KONČAL ali ŠE NISI KONČAL?

Včasih se lahko zgodi, da moški precej hitro doživi orgazem. Ali pa ravno nasprotno. Lahko se zgodi, da seks traja predolgo. Najbolje je, da ženska brez kakršnegakoli komentarja počaka, da konča.

 

4. PRETIRANO KRIČANJE

Fantje si želijo avtentičnosti in ne pornografskega filma. Zvoki naj bodo torej prilagojeni situaciji. Če še niste vedele, tudi seks v tišini je lahko precej vznemirljiv!5. NEKREATIVNOST

Sploh če zveza traja dlje časa, je potrebno kar nekaj kreativnosti, sicer vse skupaj postane dolgočasno. To ni nekaj novega. To je pomembno za oba, stalna praksa tu ni primerna.

 

6. OBREMENJEVANJE z IZGLEDOM

Uživaš, ko seksaš s partnerjem? Dobro, potem ni nobene potrebe po tem, da se obremenjuješ, kaj vse je narobe s tabo in kako nisi dobra zanj. Ženske bi se morale že končno nehati obremenjevati in se zavedati, da moški na njih gledajo popolnoma drugače, kot pa one vidijo sebe.

 

7. PREPOVEDOVANJE DEJANJ BREZ RAZLOGA

»Ne tu!«, »Nehaj!«. Lepo je vedeti, kaj ženski ni všeč, pravzaprav je to tudi osnova za popolno seksualno življenje. A če ženska moškemu stalno nekaj prepoveduje, potem mu bo to počasi začelo najedati. Seveda mu moraš povedati, kaj ti ni všeč. A dodati moraš tudi razlog.

 

8. PREVEČ SMEJANJA

Pomembno je, da se smejiš. Ali še bolje, da se smejita skupaj. A med seksom je to nekoliko neprimerno, moškim je zaradi tega pogosto nelagodno. Če se vmes spomniš na nekaj smešnega, potem to obdrži zase in se smej, ko končata.

 

9. KO ŽENSKA MOŠKEGA SILI, DA GOVORI STVARI, KI MU NISO VŠEČ

Nekaterim moškim je umazan pogovor všeč. A nekatere to odbija. In seveda: Obstajajo moški, ki jim je všeč, da ženska govori umazano in moški, ki to sovražijo. Zato je pomembno, da ženska ve, kakšen ti moškega je njen izbranec.


© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del