Quantcast
Radio1_v_zivo


PRIZNALA JE: "Srečno sem poročena 15 let, ampak TO, kar počnem možu je SRAMOTNO
Ljubezen in odnosi | 3. 8. 2018 3:00
Mama štirih otrok napisala iskreno pismo in išče pomoč
Ključne besede:     seks    ljubezen    poroka    varanje    moški    ženske
Obžaluje, a ne more nehati.

Predstavljaj si naslednji scenarij: si srečno poročena, mož te obožuje in vajin seks je naravnost fantastičen. Zveni popolno, kajne? A kaj, ko lahko tudi ni.


V svetovalno rubriko Dear Deidre, ki jo izdaja častnik The Sun je pisala 40-letna ženska, ki je priznala, da je odvisna od seksa in flirtanja z drugimi moškimi, kar ji daje občutek samozavesti in vzbuja neverjetno vzburjenje. Zato je zaprosila za nasvet. 

Tole je njeno pismo.


"Srečno sem poročena 15 let in varam moža. Seksala sem z najinim skupnim prijateljem, partnerji mojih prijateljic, sodelavci, moškimi iz nočnega kluba, v katerega zahajam in tudi z neznanci sem že preživela noč. Stara sem 40 let, moj mož pa 42. Imava 4 otroke, stare od 9 do 16 let.

 

Vedno sva imela dober odnos in sva se zelo redko prepirala. Najino spolno življenje je super in nimam pripomb, morda le to, da ga je za moje pojme vseeno premalo, čeprav seksava večkrat na teden.

Vem, da me mož brezpogojno ljubi, ampak jaz preprosto potrebujem seks in vznemirjenje, ki mi ga dajejo vsi skoki čez plot. To, kar mu počnem, je sramotno.

 

Moža nikoli ne bi NIKDAR zapustila, zato sem vse, ki so si v tem času iskanja dodatne ter predvsem hitre zadovoljitve želeli z mano začeti partnerski odnos, takoj zavrnila. Vseeno pa s tem početjem ne morem prenehati, saj sem nenasitna in si ne predstavljam, da ne bi seksala vsaj enkrat na dan.

 

Z ljubimcem, če ga lahko tako poimenujem, najpogosteje seksam v avtu in zelo redko to načrtujem. Preprosto vem, kdaj je kateri moški pripravljen na akcijo in tudi oni vedo, kdaj sem jaz. Moje varanje traja večino najinega zakona, začelo pa se je z njegovim prijateljem le šest mesecev po najini poroki.

 

Seks je ponavadi grob, strasten in intenziven. Seveda sva vedno zaščitena in uporabljava kondom. Nisem ponosna na svoja dejanja, res ne. Sram me je. Vem, da to, kar počnem, ni prav in se sovražim, ker varam dolgoletnega partnerja. On si zasluži več.

 

Upam, da bo ta moja želja po nenehnem seksu izzvenela ali pa se sčasoma vsaj konkretno zmanjšala, a seznam mojih skokov čez plot vseeno raste.

Kaj je narobe z mano? Zakaj ne morem nehati?"Deidre ji je odgovorila: 


"Pravite, da ste čustveno in tudi spolno povsem zadovoljni s svojim zakonom. Deluje kot da so vaši skoki čez plot bolj stvar flirta in adrenalina, ki ga občutite ob njih ter ste na nek način odvisni od vznemirjenja, ki vam ga to početje prinaša.

 

Ste prepričani, da vaš mož ne ve, da ga varate?

 

Morda vam njegova brezpogojna ljubezen ne pomeni več toliko, kot bi morala in moža premalo cenite, kolikor bi ga morali, še več ... menim, da tudi sebe ne cenite dovolj.

 

Vznemirjenje, ki vam ga prinašajo skoki čez plot in nenehno iskanje hipne zadovoljitve, morda izhaja iz določenih travm ali slabih izkušenj iz preteklosti, ki so zakoreninjene globoko v vaši podzavesti. Kakšen odnos sta imela vajina starša?

 

Kakršen koli že je vzrok vašega početja, je najslabša rešitev čakanje, da se nekega dne samo od sebe konča. Potrebno bo poiskati vzroke in se z njimi spopasti. Sicer tvegate propad vašega zakona, za katerega pravite, da je odličen. Je res vredno?"

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del