Quantcast
Radio1_v_zivo


To je ČAROBNI IZVIR LEPOTE v Provansi, ki ga lahko obiščeš ali še bolje, dobiš v ... kozarčku!
Oglas | 9. 8. 2018 8:48
Vrni se h koreninam in izkoristi moč vode
Ključne besede:     Izvir Réotier    L'occitane    Aqua Réotier    voda    vlažnost    nega kože
Provansalski izvir lepote vsako leto privabi veliko radovednežev.

Nega kože in njena hidracija sta v poletnih mesecih zelo pomembni, sploh pa v teh vročih dneh visokih temperatur, ki ne delujejo blagodejno na videz in nego naše kože.

 

Kaj pa, če ti povemo, da obstaja čudežni vodni izvir bogat z minerali, ki je navdahnil L’OCCITANOVO najnovejšo kolekcijo Aqua Réotier, ki učinkovito odžeja kožo in zagotavlja celodnevno navlaženost?

 

Predstavljamo ti čarobno provansalsko skrivnost, Izvir Réotier. Gre za prav poseben in edinstven vodni izvir, ki leži v goratem osrčju departmaja Hautes-Alpes, po obliki pa skorajda spominja na žival. Te nenavadne oblike je ustvarila mati narava z edinstveno mineralno vodo iz tega izvira. 


Izvir Réotier je eno od posebnih varstvenih območij v okviru evropskega omrežja Natura 2000. Tamkajšnja flora in favna, ki ju oskrbuje visoko mineralizirana voda, spominjata na prizore z obalnih območij, vendar pa imata gorsko podlago – tako je prišlo do edinstvene biotske raznovrstnosti, zaradi katere je to območje nacionalni zaklad. 


Voda iz tega izvira je po potrdilih znanstvenikov izjemno bogata z minerali, predvsem s kalcijem in magnezijem, ki sta pomembna pri ohranjanju zaščitnega plašča kože in vlage v njej. Vlažilna kolekcija za obraz Aqua Réotier, zasnovana s to izjemno vodo, učinkovito odžeja kožo in ji zagotavlja celodnevno navlaženost.

 

Rezultat iskanja slik za Réotier

 

Če ne moreš k provansalskemu izviru lepote, ima L'OCCITANE zate rešitev

 

Potopi se v intenzivno mineralno svežino in dvigni svoj negovalni ritual na višjo raven s svežo kolekcijo izdelkov na vodni osnovi, ki jih bo tvoja koža nemudoma vzljubila.  Aqua Réotier - kolekcija, ki odžeja, ti ponuja popolno dnevno rutino za nego kože, v njej pa najdeš izdelke za vse tipe kože, ki potrebujejo vlažilno nego. 

 

 

 

 

L’OCCITANE je tako prvo podjetje, ki črpa iz tega čudovitega vodnega izvira, njegove izjemne lastnosti pa si prizadeva ohraniti tudi za prihodnje generacije.

 

Ta izvir pa se ne ponaša zgolj z vodo, ki čudovito deluje na kožo, je tudi izredno lep kraj, ki ga lahko obiščemo. Da bi tak tudi ostal, L’OCCITANE sodeluje pri natančnem popisovanju najrazličnejših življenjskih vrst, ki so prisotne na tem območju, v upanju, da bo to prispevalo k razvoju strategije za ohranitev tega območja za prihodnje generacije. S prizadevanjem in kančkom sreče bo to starodavno območje ostalo zamrznjeno v času.

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del