Quantcast
Radio1_v_zivo


To so STVARI, ki jih 97 % MOŠKIH ne razume pri ŽENSKAH!
Ljubezen in odnosi | 23. 7. 2018 14:08
Nikakor jim niso jasne določene stvari!
Ključne besede:     moški    ženske    odnosi    razumevanje    stvari    nejasnosti    
Moški določenih stvari pri ženskah ne razumejo!

Obširna anketa je bila tokrat izvedena v več kot 10 različnih državah in je zajela več tisoč različnih moških. Končni rezultati so pokazali zanimive ugotovitve, da moške sploh ne zanimajo toliko vprašanja, ki se tičejo odnosov ali seksa, ampak takšna, ki na prvi pogled ne izgledajo nič posebnega, a si žal nanje ne znajo odgovoriti.

Le peščica vprašanih ali bolje rečeno 1 % pa je dejalo, da si takšnih vprašanj ne zastavljajo.


TOP 17 VPRAŠANJ, na katere si moški ne znajo odgovoriti:1. Zakaj ženska svojih gumic za lase ne pusti na enem mestu, ampak jih mora puščati po celi hiši?2. Zakaj se ženska boji žuželk, potem pa nase brez večjih težav daje vroči vosek za depilacijo in po vrhu vsega na občutljive dele telesa?3. Zakaj nonstop poslušajo druge ženske, potem pa cel dan premlevajo o tem, kaj je rekla, pa zakaj je bila tako oblečena, zakaj jo jaz ne peljem nikamor, zakaj v njeni najljubši trgovini ni popusta?


4. Zakaj nekatere takoj začnejo sanjati o poroki? A če nisva poročena, pomeni, da se ne ljubiva dovolj?


5. Zakaj ima toliko parov čevljev?!?


6. Zakaj so ženske na začetku zveze tako zelo srečne in nad vsem navdušene? Tudi, če sem pred njo lulal pri odprtih vratih. Čez nekaj mesecev sva zaradi tega skregana in skoraj spiva v ločenih sobah.7. Zakaj ženske rečejo eno, mislijo drugo, naredijo pa čisto nekaj tretjega?8. Zakaj se ženske med sabo bolj sovražijo kot moški in so ljubosumne druga na drugo? Po možnosti zato, ker ima ena daljše lase kot druga.  9. Zakaj vedno, ko reče, da je lačna, potem ne jé nič, zatem pa se jezi name, ko si naročim pico? 

10. Zakaj ima slab dan, če njena pričeska ne izgleda dobro? 11. Zakaj misli, da mi bo bolj všeč s podaljšanimi lasmi, umetnimi trepalnicami in nohti? Jaz hočem dekle, ne pa lutko.12. Zakaj govori eno, dela pa drugo? Mi reče, da je ne moti, če gledam nogomet, nato pa mi cel dan očita.


13. Ko jo pohvalim mi zabrusi, če se delam norca iz nje, kadar pa sem tiho, je slabe volje, da nikoli nič ne opazim. Zakaj?

14. Zakaj misli, da jo varam,
 če se samo pogovarjam z drugo žensko? SAMO POGOVARJAM!


15. Zakaj mi vedno pridiga o pospravljanju, sama pa vedno pušča lase v umivalniku?


16. Zakaj se lahko sam naspim na kavču, medtem, ko se z njo ne morem na postelji veliki 200 x 200? Aja, ker sem skoraj na tleh.


17. Zakaj pri nabito polni omari, nima nikoli nič za obleči?
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del