Quantcast
Radio1_v_zivo


Prišla sta z MORJA in na STOPALIH odkrila nekaj ZASTRAŠUJOČEGA: Skoraj bi ju stalo življenja!
OMG/WTF | 29. 7. 2018 13:57
Na morju očitno ni vedno tako lepo, kot upamo in pričakujemo
Ključne besede:     dopust    groza    bolečina    stopalo    neverjetno    žalostno    črv    vnetje
Začelo se je z bolečino v podplatu!

 

Vsak sanja o tem, kako bo nekoč odšel na Karibe in si končno privoščil sanjske počitnice. Sploh v dnevih, ko je pri nas zima. Eddie in njegovo dekle Katie sta se odpravila na počitnice v letovišče v Punta Cani. Bilo je enkratno, veliko časa sta preživela na plaži, kjer sta uživala v pesku, pila koktajle in se zabavala. Ko sta prišla domov, sta vsem okoli razlagala, kako čudovito je bilo.

A ko se je Eddie naslednje jutro zbudil, je v nogah čutil pekočo bolečino. Kmalu mu je noga tudi zatekla, zato se je odločil, da obišče zdravnika. Zdravniki niso imeli primerne razlage o njegovem stanju, zato so ga poslali domov. Stanje pa je bilo vedno slabše. Kožna na stopalih se je začela luščiti. Iste težave so se pričele pojavljati tudi njegovemu dekletu. Po nekaj obiskih v bolnišnici so zdravniki končno ugotovili, v čem je težava. Sklepali so, da so rane rezultat črva, ki je vstopil v njuno telo, ko sta se bosa sprehajala po plaži. Na kratko rečeno, v njunih stopalih so bili dobesedno živi črvi.

 

Kaj takšnega se pogosto zgodil mačkam, psom in divjim živalim, na človeka pa preide potem, ko je človek v stiku z istim peskom, po katerem je stopala okužena žival.

 

Eddie in Katie sta jo odnesla brez posebnega zdravljenja, uporabljala sta samo kreme in zdravila proti bolečinami.