Quantcast
Radio1_v_zivo


Drage dame, ko SEKSAMO Z VAMI, razmišljamo o ...
Ljubezen & seks | 21. 7. 2018 11:28
''Medtem, ko me oralno zadovoljuje se sprašujem ...''
Ključne besede:     oralno    nerodno    moški    seks    razmišljanje    misli    smešno
''O, kaj bi ji delal ...''

Če ženska razmišlja med seksom o tem, da ima jutri frizerja, veliko celulita, si ni dobro pobrila nog ali celo, kako majhnega ima ... ni nič čudnega. Kaj pa, ko svoje misli vklopi on? Takrat zna biti precej zanimivo in moramo priznati, da so moški med seksom v razmišljanju bolj izvirni.

Naredili smo povpraševanje med moškimi različnih starosti in jih prosili, če nam lahko odkrito zaupajo, kaj razmišljajo medtem, ko seksajo. Brez dlake na jeziku so spregovorili in rezultati odgovorov so bili takšni:


34-letni Miran se boji, da ne zamudi v službo ... Če se seksa s svojo drago lotim pred službo, ponavadi zaključiva hitro. Kajti v glavi imam le to, da ne bom zamudil in poslušal ''lajanja'' svojega šefa. Nato se vprašam, če je služba res tako pomembna, saj brez jutranjega seksa, moj dan ne bi bil tako popoln. 

25-letni Boštjan sanja o njenih ... 
Ojoj, kakšne ''joške''. Najraje bi jih grabil še cel dan!36-letni Sandi se obremenjuje z ... Je*emti, a moj trebuh izgleda malce predebel? Bolje bi bilo, da bi šla ona name.28-letni Niko razmišlja, kako bi jo prepričal ... Medtem, ko seksava po ''pasje,'' razmišljam le o tem, kako bi se vanjo zakopal od zadaj. Saj veste kaj mislim – v analno luknjo. Na vse pretege se trudim, da bi jo nekako pretental. Včasih se mi zdi, da bom pogruntal načrt za vesoljsko ladjo.
26-letni Jaka se zadržuje ... Prosim zdrži še malo, zdrži še malo, zdrži še malo … To si govorim vedno, ko imam občutek, da mi bo kmalu prišlo, ona pa ni niti blizu orgazma. 23-letnega Petra ves čas med seksom skrbi le eno ... Imam prijateljico za seks, ki med seksom ves čas nosi nedrček. Mislim, da ima male prsi in ji je nerodno sleči. Moje misli so le pri tem, da bi jih enkrat videl ... 30-letni Grega je preprosto navdušen ... To je najboljši trenutek v mojem življenju! To razmišljam vedno, ko seksam. Vedno!

33-letni Gašper bi jo najraje ... 
Oooo, kako je dobra! Najraje bi jo polizal celo ... nimam težav z uhajanjem misli drugam - ves čas gledam njo in sem le še bolj vzburjen. Pač imam seksi punco!21-letni Boštjan ima začetniške težave ... Upam, da v obraz ne izgledam neumno, ko mi pride ... 29-letni Dejan ima globja razmišljanja ... Razmišljam o politiki in o gospodarski krizi, da mi ne bi prehitro prišlo ... včasih lahko končam v 2-eh minutah.

27-letni Alan pa je kar malce preveč predrzen ... 
Med seksom se večkrat zalotim, da razmišljam o svoji seksi sodelavki, ki je tako zelo nedostopna. Medtem mižim in si predstavljam, da je pod mano ona. Joj, kaj bi ji delal.29-letni Luka je vedno tako zelo lačen ... Misli mi letijo na vse strani. Kdaj pa kdaj tudi na tisto pico, ki mi jo je obljubila po dobrem seksu.32-letni Tadej jo ima preprosto rad ... Gledam jo in si mislim kakšen srečnež sem, da jo imam.24-letnega Tineta zelo skrbi zanjo, zelo ... Medtem, ko me oralno zadovoljuje se sprašujem, če ji sploh sede ali oddajam morda čuden vonj. Takrat sem popolnoma nesproščen in začne me skrbeti zanjo, če jo morda ne boli čeljust.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del