Quantcast
Radio1_v_zivo


TURISTI NA DOPUSTU: Bizarne pritožbe, zaradi katerih se boš prijel za glavo!
LOL | 16. 7. 2018 10:23
''Nihče nas ni opozoril, da bodo v morju ribe. Otroci so bili prestrašeni!''
Ključne besede:     pritožbe    turisti    dopust    smešno    absurdno    počitnice
Oh, turisti ...

Par iz Amerike je odpotoval na sever Norveške, da bi končno videla polarno sonce. Kasneje sta od agencije zahtevala, da jim denar vrnejo nazaj, saj je bilo sonce enako kot je v Ameriki. To je le ena izmed zgodb, ko turisti podajo svoje bizarne pritožbe na stvari, ki so popolnoma nelogične. Poglej si, še nekaj takšnih in drugačnih ''cvetk,'' ko so se turisti pritožili na dopustu:


Naši gostje so se pritoževali, da so v apartmaju mravlje. Ko smo jih uničili, pa so nas obtožili, da smo ''uboge'' mravljice zastrupili. 


Zunaj smo čakali v vrsti - in to brez klime!


Zaradi prevelike količine klora v bazenu, so se mi posvetlili lasje!


Na počitnicah v državi Goa (Indija) sem bil razočaran, ker je skoraj vsaka restavracija stregla hrano, v kateri je bila začimba kari (tipična indijska začimba). Ne prenesem pikantne hrane.


Razumem, da kolibe v divjini nimajo elektrike, a res bi nam lahko omogočili polnjenje mobilnih telefonov!

Na plaži ne bi smeli dovoljevati sončenja ''zgoraj brez''. Zelo je bilo moteče za mojega moža, ki se ni mogel sprostiti.


Šli smo na počitnice v Španijo in imeli težave s taksisti, saj so bili vsi Španci.


Rezervirali smo izlet v vodni park, a nam ni nihče povedal, da moramo s seboj prinesti kopalke in brisače. Predvidevali smo, da bo vse to vključeno v ceno.


Plaža je bila preveč peščena!

Ugotovili smo, da pesek v resnici ni bil tak, kot je bil na sliki v brošuri. Tam je bil prikazan, da je bel, v resnici pa je bil rumen.


Nihče nas ni opozoril, da bodo v morju ribe. Otroci so bili prestrašeni!


V brošuri je pisalo, da ima apartma popolnoma opremljeno kuhinjo, a v predalu sploh ni bilo rezalnika za jajca.


Naš enosobni apartma je bil veliko manjši od trisobnega, ki so ga imeli naši prijatelji.
Naš let iz Jamajke domov v Anglijo je trajal kar 9 ur, medtem, ko so naši ameriški prijatelji domov leteli le 3 ure. To se nam ne zdi pošteno!


Popikali so me komarji. V brošuri komarji niso bili omenjeni!


''Morje na križarski ladji je bilo preglasno!'' Je gospa zapisala v pritožbo in zahtevala, da ladijske kabine opremijo z boljšo zvočno izolacijo.


Na počitnicah v Španiji je bilo čisto preveč Špancev. Na recepciji so govorili špansko in tudi hrana je bila španska. Nihče nam ni povedal, da je v Španiji toliko tujcev.

S fantom sva rezervirala sobo z dvema ločenima ležiščema, dali pa ste naju v sobo z zakonsko posteljo. Mislim, da ste krivi vi, da sem na dopustu zanosila. Če bi naju dali v sobo, ki sva jo rezervirala, se to ne bi zgodilo. 


V opisu hotela je pisalo ''Brez frizerjev''. Kar je bilo mišljeno, da v bližini ni frizerski salonov. Ogorčen gost je nadrl receptorja: ''Sem šolan frizer! Ali to pomeni, da v vašem hotelu nisem zaželen?!?''


Na potovanju po Aljaski se je nek potnik pritožil zaradi nizkih temperatur in zahteval povračilo stroškov za nakup toplih oblačil: ''Vsa potovanja bi morala biti usmerjena v tople kraje, sploh se nisem mogle kopati in domov nisem prišel prav nič zagorel!'' Je zapisal pod pritožbe.