Quantcast
Radio1_v_zivo


Jih uporabljaš? Besede, ki jih MED SEKSOM uporabljajo tisti, ki nimajo pojma!
Ljubezen & seks | 14. 7. 2018 12:34
Ženske so iskreno odgovorile, kaj jih zmoti med seksom ...
Ključne besede:     ženska    moški    govorjenje    besede    seks    odvračanje
Raje bodi tiho ...

S seksom niso povezani le vzdihljaji, temveč tudi besede oz. stavki. Da bi med posteljno akcijo, kar se da najbolje poskrbeli za dodatno vzburjenje, pari velikorat uporabijo različne stavke ali besede, ki pa niso vedno najboljša ideja. 

Ženske so nam iskreno odgovorile, česa si v postelji ne želijo slišati in kaj vse so že slišale iz ust moških. Nekateri stavki so precej bizarni. 


''Kdo je tvoj očka?''

Ne, ne in še enkrat ne. Moški to slišijo v pornografskih filmih in potem to prenesejo v realnost, kar pa zveni totalno bizarno. Jaz vem, kdo je moj očka in zagotovo ni ta, s katerim si delim posteljo in me med seksom tepe po zadnjici - bizarno, res.


A., 32 let
''ŠšŠŠšŠšŠšŠ''

Z vzdihi mu pokažemo, da v nečem uživamo in poskrbimo le še za dodatno vzburjenje. Ne želim, da mi takrat govori, da naj bom tiho, saj s tem ''ubije'' poželenje. Spomnim se fanta, s katerim sva celo kratek čas hodila in mi je rekel: Prosim, bodi tiho, mami in ati sta doma. Naj vas spomnim, da sva bila stara 26 let!

L., 34 let
''Si lahko malo hitrejša?''

Ne prenesem, da je egoističen in gleda le nase. Že tako smo ženske tiste, ki rabimo dlje časa, da dosežemo orgazem in potrebujemo več predigre, kot pa moški. S tem, ko mi reče naj bom malo hitrejša, naredi ravno obratno - sploh mi ne bo prišlo. 

V., 33 let


''Je moj tič največji od vseh, ki si jih kdarkoli poskusila?''

Bravo, res! To so zagotovo besede, ki si jih želim slišati medtem, ko se ljubim s partnerjem. Lahko bi mu rekla, da je najmanjši in verjamem, da bi v trenutku odšel ven iz spalnice. 

D., 36 let

''Ne sede mi tako, dajva raje pomoje!'


Rada imam, da si s partnerjem prisluhneva in prilagodiva drug drugemu. Enkrat tako, da paše meni, enkrat tako da njemu ali pa najdeva nekaj, kar obema. Nikakor pa to ne gre enostransko. Imela sem partnerja, ki je želel seksati le v eni pozi, ki jo je želel on. Nikoli mi ni prišlo, on pa se je čudil zakaj. 


I., 29 let


''Želim, da kričiš od bolečine!''

Z veseljem kričim, ampak ne od bolečine. S tem, ko me ščipa za prsi in močno udarja po zadnjici, da me peče, zagotovo ne bom uživala. Bila sem v zvezi s partnerjem, ki je oboževal, ko sem med seksom trpela ... na koncu je trpel on, ko sem ga pustila.

E., 28 let''Pikaš me, si nisi obrila nog?''

Moj fant je nor na gladke noge in obožuje dotik, ko se na sveže obrijem. Lansko leto na morju, se mi pa res ni dalo in sva bila ravno sredi akcije, ko mi je rekel, da ga pikam. Mislila sem, da se šali, a ga je minilo seksati z mano. Še danes sva skupaj, a od takrat naprej redno skrbi za to, da imam gladke noge. 

J., 25 let
''Tvoja nožnica mi ne diši najbolj ...''

Auč, auč in še enkrat auč! Vsaka nožnica ima specifičen vonj in vem, da ne gre zato, da ne bi skrbela za higieno. Fant je bil pač star 19 let in očitno jih še ni videl oz. povohal dosti. Me je pa minilo, priznam.

P., 30 let

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del