Quantcast
Radio1_v_zivo


Presenetilo te bo, ko UGOTOVIŠ, kako REAGIRA posamezen MOŠKI, če mu BEJBA reče "LJUBIM TE"!
Horoskop | 10. 7. 2018 3:20
Glede na astrološko znamenje se moški precej razlikujejo!
Ključne besede:     horoskop    moški    ženske    ljubezen    izpoved    ljubim te    zaljubljenost    
Moški različno reagirajo na besedi "ljubim te"!

Trenutek, ko ženska moškemu prvič reče »ljubim te« zna biti precej zanimiv in poseben. A nikoli se ne ve, kako bo moški reagiral. Ženske morajo biti pripravljene na vse scenarije. Mi pa ti sedaj odkrivamo, kako moški (glede na astrološko znamenje) reagirajo na iskreno izpoved ljubezni.

 

OVEN

»Jaz te ljubim še bolj!« - Zaljubljen oven bo na vsako izpoved ljubezni odgovoril še bolj strastno in romantično.

 

BIK

»Si resna?« - Ko moški, ki je rojen v znamenju bika ni 100 % prepričan v sebe, potem bo tvojo ljubezensko izpoved kar blokiral. Tako dolgo, dokler ne bo 200 %. Ni mu lahko izgovoriti teh besed, a ko jih, potem je tvoj za vse življenje.

 

DVOJČKA

»Jaz pa ljubim sladkarije!« - Tudi moški, ki so rojeni v znamenju dvojčka, težko izpovedujejo globoka čustva. Ko se začne debata o ljubezni, takrat skuša zamenjati temo.

 

RAK

» … si prepričana v to, kar govoriš?« Ko se rak odloči, da nekomu podari svoje srce, potem je to za vedno. In preden mu rečeš, da ga ljubiš, moraš biti v to zares prepričana.LEV

»Seveda me ljubiš!« - Ponosni lev je prepričan, da je privlačen nasprotnemu spolu. Zato ne bo delal prevelikih scen, če mu poveš, da ga ljubiš.

 

DEVICA

»Hvala!« - Moški, ki so rojeni v znamenju device niso preveč zgovorni. Ampak so pa zvesti in ljubeznivi.

 

TEHTNICA

»moram iti!« - Tehtnice se precej pojijo globoke ljubezni in resnega razmerja. Če ni prepričan, da si ti tista prava, potem bo raje pobegnil.

 

ŠKORPIJON

»Hmmm …« - Precej časa potrebuje moški, ki je rojen v znamenju škorpijona, da te spozna. Prav zaradi tega potrebuje kar precej časa, da izgovori ti dve magični besedi.

 


STRELEC

»Ne, jaz ljubim TEBE!« - Strelce je kar težko ukrotiti, a ko se zares zaljubi, potem bo svojo drago precej razvajal.

 

KOZOROG

»Oh, vem, vem!« - Moški, ki so rojeni v znaku kozoroga, zelo radi poslušajo izpovedi ljubezni. A problem nastane, ko morajo ljubezen izpovedati oni. To jim ne uspeva najbolje.

 

VODNAR

»Kaj je sploh ljubezen?« - Vodnarji zelo radi filozofirajo. Zato bodo, preden ti odgovorijo z istim stavkov, precej časa in zelo natančno razmišljali o konceptu romantične ljubezni.

 

RIBI

»Kaj si rekla?« - Ribe kar težko izrečejo ti dve sladki besedi. Moški, rojeni v tem znamenju želijo biti prepričani, da so razumeli prav, preden tudi sami izrečejo kaj podobnega.


© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del