Quantcast
Radio1_v_zivo


KONČNO JE ZNANO: Razkrivamo 10 živil, ki TOPIJO MAŠČOBO IN KILOGRAME! Šokiran/a boš!
WOW | 7. 7. 2018 4:25
Kar čez noč z nekaj kilogrami manj?
Ključne besede:     hujšanje    dieta    kilogrami
Bi še kakšno živilo dodal? :)

Veliko ljudi ni zadovoljnih s svojim telesom, predvsem bi se najraje znebili odvečnih kilogramov in to čim hitreje. Zato smo vedno na preži za novimi dietami, čudežnimi tabletami ter kremami in nasedamo vse mogočim samooklicanim gurujem hujšanja. 

Posvetovali smo se z 12 različnimi nutricionisti, poklicali 8 osebnih trenrjev in prebrali 56 študij o živilih, ki bi naj čudežno stopili maščobo in pospešili izgubo kilogramov.

Končno lahko razkrijemo seznam 10 živil, ob katerih se ti bo čez noč stopila maščoba okoli trebuha:

1. Živila
2. ki
3. čudežno topijo
4. maščobe
5. ne
6. obstajajo.
7. Ne
8. nasedaj
9. butastim
10. seznamom.

 

Tako. Skrivnost je razkrita. Si pričakoval/a kaj drugega? 

 

Ne glede na to, kako močno si želimo, da bi obstajala neka hitra rešitev, da kar preko noči ali pa vsaj v zelo kratkem času izgubimo kilograme in maščobo, brez da bi šli na lepotno operacijo, žal ta ne obstaja. Leta je trajalo, da smo nabrali te odvečne kilograme, ne moremo pričakovati, da se jih bomo znebili v nekaj dneh. 


Vsak dan se pojavi nov seznam čudežnih živil, ki obljublja, da boš z njihovo pomočjo izgubil odvečno maščobo in kilograme.


Obstaja samo ena rešitev, ki ti bo pomagala topiti maščobo

To je kalorični deficit, ki poenostavljeno pomeni, da moraš porabiti več kalorij, kot jih vneseš v telo. Ko telo porablja več kalorij kot jih ti s hrano vneseš, je prisiljeno, da za normalno delovanje poišče nov izvor energije in to so zaloge maščobe v telesu.

Torej, če želiš shujšati in zmanjšati obseg pasu, moraš povečati porabo kalorij.

Rezultat iskanja slik za hiit training

 

Ob tem seveda najprej pomislimo, da se moramo lotiti napornih kardio treningov, ki sicer resda omogočajo veliko porabo kalorij, a dolgoročno niso najbolj optimalni. Še najbolje naj bi se na dolgi rok obneslo dvigovanje uteži, saj mišica za svoje delovanje porabi več energije kot maščoba. S povečanjem mišične mase, se bo zmanjšala maščobna masa, telo pa izoblikovalo. Drugi tip telovadbe, ki je prav tako priporočen za dosego dolgoročnih rezultatov pa so hitri HIIT treningi - to so treningi, ki trajajo vsega skupaj 20-30 minut. Visoko intenzivni intervalni trening velja za enega najboljših treningov za hitro izgubo odvečne telesne maščobe in oblikovanje postave, predvsem zato, ker povečuje porabo odvečnih maščob v mirovanju.

 

Rezultat iskanja slik za weight lifting women

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del