Quantcast
Radio1_v_zivo


Avdićeve poletne izbranke
Nagrajujemo | 10. 8. 2018 18:01
Osvoji eno od super Big Bangovih nagrad!
Ključne besede:     poletje    Denis AVdić    izbranke

 

Poletjeeee! Komaj smo ga čakali in zdaj je končno tukaj! Letošnje poletje pa bo na Radiu 1 še bolj osvežilno z Big Bangom, kjer dobiš vse za čas, ki ga lahko preživiš v naravi, na plaži, ob bazenu, na sprehodu, v hribih, ob jezeru, na osvežilni pijači ali pa kar doma. In prav je, da te na te dni dobro pripravimo!

 

Prihajajo: »Avdičeve poletne izbranke«.

 

Denis Avdić je velik ljubitelj poletnih hitov in letos se je še prav posebej potrudil in nam jih izbral toliko, da jih bomo lahko poslušali ves mesec.

 

Da bo naloga lažja in da boste te njegove izbrane poletne hite lažje prepoznali, je vsako pesem »označil« in opisal tako kot zna le on. Na zabaven in šaljiv način!

 

In tvoja naloga? Še bolj pozorno poslušaj Radio 1!

 

Ko zaslišiš katero od Avdićevih poletnih izbrank, pošlji SMS na 051 300 300 in pripiši ključno besedo BIG BANG, potem pa boš prejel/a povratni SMS z linkom na spletno stran, kjer se s svojimi podatki prijaviš v nagradno igro.  Potem pa že sodeluješ za eno izmed privlačnih Big Bangovih nagrad.

 

Ob koncu vsakega tedna bomo med vsemi prejetimi prijavami izbrali tedenskega zmagovalca, ki bo dobil res hudo nagrado iz Big Banga!

 

V igri so namreč:

  1. KLIMATSKA NAPRAVA LG STANDARD (izžrebano) 
  2. HLADILNIK BEKO 
  3. PS4 500GB BLACK + DIGITALNA KODA ZA IGRO FORTNITE
  4. PRENOSNI RAČUNALNIK OMEN 17  


PRVA NAGRAJENKA: Nika Galič iz Kopra je prva srečna dobitnica, ki je dobila LG klimo!

 

DRUGA NAGRAJENKA: Nataša Verbanec iz Črnomlja je druga srečna dobitnica, ki prejme BEKO hladilnik.

 

TRETJI NAGRAJENEC: Simon Pintarič iz Miklavža pri Ormožu, ki prejme Playstation 4 in vrednostno kodo za popularno igro Frotnite

 

ČETRTI NAGRAJENEC: Matic Brešar iz Kranja je prejel prenosni računalnik OMEN.

Zato pozorno poslušaj Radio 1 in uživaj v poletju!

 

 

Podjetje Big Bang, d.o.o., z mrežo 18 trgovin ter spletnim centrom na naslovu www.bigbang.si na slovenskem trgu predstavlja največjega ponudnika avdio-video izdelkov in računalništva s tržnimi deleži, ki segajo od 30 % pa vse do 60 %. Poleg vodilnega položaja na omenjenih trgih podjetje sodi tudi med večje ponudnike izdelkov telekomunikacij in bele tehnike. S slednjimi ponujajo največjo izbiro blagovnih znamk v Sloveniji. S tesnim povezovanjem in sklepanjem partnerstev z vodilnimi blagovnimi znamkami ter izdelovalci stremijo k svojemu poslanstvu, ki zajema ustvarjanje dolgoročnega zadovoljstva kupca, navduševanje in bogatenje njihovih življenjskih slogov. Vizija podjetja je postati prva izbira na področju poslovanja z zabavno elektroniko, kar dosegajo z nudenjem kakovostne nakupovalne izkušnje in raznovrstne storitve. Poleti smo vam v podjetju pripravili Big Bang izbranke, izdelke s posebnimi popusti, ki si jih lahko ogledate na spletni strani www.bigbang.si/poletje.

 

Pravila za sodelovanje

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del