Quantcast
Radio1_v_zivo


Najboljši seks ti zagotovi ženska, ki ima na sebi urejeno eno stvar ... To jo naredi BOŽANSKO!
Ljubezen & seks | 5. 7. 2018 9:12
Ni pomembna le spodnja ''frizur'ca''
Ključne besede:     seks    lasje    ženske    postelja    samozavest    zdravje    orgazem    oblast    doktor
So lasje res tako zelo pomembni?

Kaj je tisto, kar žensko dela v postelji odlično? Odgovore ve dr. Laura Berman, ki se ukvarja s seksologijo in temami na področju spolnosti že vrsto leto.

Prva stvar, ki je izredno pomembna
, a jo zanemarja večina žensk in nanjo sploh ne pomisli, so lasje. Zdravi, urejeni, kvalitetni in lepi lasje so tisti, ki žensko naredijo v postelji dobro. Zakaj? Ker ji dajo samozavest, sproščenost in to, da se počuti lepa.

1. Najbolj pomembna stvar: Ženska mora skrbeti za svoje lase


Spodnja frizur'ca je pomembna, a bi morale ženske dati večji poudarek zgornji ... se pravi lasem ;)

Verjeti ali ne, ampak lasje imajo velik vpliv na seksualno življenje vsake posameznice. Ženske, ki skrbijo za svoje lase, jih negujejo in z njimi lepo ravnajo, imajo boljši seks. Zakaj? Dr. Bermanova pravi, da so lepi, kvalitetni, zdravi in sijoči lasje tisti, ki ženski dajo samozavest, ženstvenost in to, da se počuti lepo. Lasje jo naredijo bolj nagajivo, strastno in ji dajo samozavest. Poleg tega se lahko z njimi igra tudi moški, kar ga le še dodatno vzburi.

2. Najbolj pomembna stvar: Partnerju brez sramu pove, kaj si želi''Kako naj partner ve, kaj ji paše, če niti sama ne ve, kaj si želi?'' Pravi dr. Bermanova, ki se dnevno ukvarja s težavami parov, ki jim peša spolno življenje. Ženske bi rade imele popolno seksualno življenje in hrepenijo po tem, da bi jim partner bral misli ... a žal ne gre tako. Ženska, ki ve, kaj bi rada v spolnosti, zagotovo uživa bolj kot tista, ki nima pojma. Partnerju točno pove, kako naj se jo dotika, kje in brez sramu pokaže, kaj ji paše. Veliko ženskam je nerodno partnerju dajati navodila, da ne bodo izpadle preveč ukazovalno, ampak ravno to je bistvo dobrega seksa. Verjemi, da bo partner še kako vesel, ko bo vedel, da počne nekaj, v čemer neskončno uživaš. 

''Veliko žensk sploh ne ve, kje imajo klitoris, kar je precej žalostno. Takim svetujem, da se čimveč samozadovoljujejo, da spoznajo svoje telo in ugotovijo, kaj jim v resnici paše.'' Je še dodala doktorica in rekla, da to svetuje tudi moškim, ki naj s partnerico čimveč komunicirajo. 

3. Najbolj pomembna stvar: Ona je tista, ki ima oblast nad orgazmomVeliko žensk ima težave z doseganjem ograzma in se tolaži s tem, da je krivo slabo počutje, stres, hormoni ali celo, da bo orgazem doživela, ko spozna pravega partnerja. Dr. Bermanova pravi, da je to zmotno prepričanje, ki zavaja ženske. Moški imajo oblast nad svojim orgazmom in točno vedo, kdaj ga bodo dosegli, medtem, ko ženska potrebuje več predigre, dotikov in tega, da bo prišla do želene ekstaze. Zato ne bi bilo nič narobe, če bi kdaj ženska prevzela oblast nad tem, da ona najprej doseže orgazem, šele nato pa njen partner. 

Velikokrat se zato dogaja, da ženske orgazem zaigrajo, da ne bi razočarale partnerja, a to ni najboljša ideja. Prej, ko bo spoznala svoje telo, občutke in prave dotike, prej ga bo doživela. Takrat bo seks zagtoovo nekaj, čemur se ne bo izogibala.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del