Quantcast
Radio1_v_zivo


Navidez običajna starša, ki imata doma nekaj NEPREDSTAVLJIVEGA!
WOW | 28. 6. 2018 10:00
Si predstavljaš, da bi rodil kar 21 x?
Ključne besede:     družina    otroci    številčno    enaindvajset    nosečnost    največja
Susan in Noel imata kar 21 otrok ...

To sta starša, ki imata doma kar 21 otrok, kar je za marsikatero mamo nepredstavljivo in si ne zna zamisliti kako bi bilo, če bi rodila kar 21 x. A ne za mamo Susan, ki ji je rojevanje otrok skoraj hobi. 

Zakonca Susan in Noel Radford iz angleškega mesta Morecambe pa sta fenomen, saj imata kar 21 otrok. Zadnjega sta dobila pred kratkim in z njim najbrž tudi zaključila ''delanje potomcev'' ... tako vsaj pravita ;)

43-letna Susan je prvič rodila že pri rosnih 15-ih letih in od takrat naprej je njena družina le še rasla. Z 47-letnim možem Noelom si nista nikoli mislila, da bosta imela tako številčno družino, a tega ne obžalujeta. Preživljanje tako številne družine ni mačji kašelj, a ima Noel domačo pekarno, ki jo uspešno vodi že leta. Čeprav dobijo socialno pomoč, mu ni bilo nikoli težko delati in preživljati svojih najdražjih.

Od kod želja po toliko otrokih?

Noel je povedal, da je posebno željo po še več otrokih začutil, ko je med ženino deveto nosečnostjo opravil vazektomijo, nato pa se je odločil za rekonstrukcijo s katero je postal ponovno ploden - takrat se je v njemu nekaj prebudilo. Družina danes živi v hiši, ki je bila nekoč dom za starejše občane, ima deset spalnic, veliko kopalnic, veliko kuhinjo, jedilnico in seveda tudi pralnico. Kupila sta jo leta 2004, jo prenovila in si v njej ustvarila prijeten dom.Za zajtrk otroci popijejo dobrih deset litrov mleka, tri litre soka in skupno pojedo 3 škatle žitaric. Susan je še  povedala, da vsakodnevno opere kar devet pralnih strojev perila in mesečno porabi 30 steklenic tekočega pralnega praška. 

Njihov običajni tedenski nakup nanese skoraj 300 evrov oz. nekaj več kot 250 britanskih funtov.''Archie Rowan je najin zadnji otrok in mislim, da je to to. Srečna sva in ne obžalujeva, da imava toliko otrok. Vsakega posebej imava rada in vesela sva, da sva jih lepo vzgojila. Imamo se lepo in smo presrečni'' Sta povedala zakonca in dodala še, da sta tudi že stara starša. Njuna najstarejša hči Sophie je namreč že trikrat mama in to otrokom starim od 2 do 5 let.

Imena otrok: 

Christoper, 28 let
Sophie Rose, 24 let
Chloe Anne, 22 let
Jack Richard, 20 let
Daniel Leon, 18 let
Luke Jaems, 17 let
Millie Jo, 16 let
Katie Louise, 15 let
James Edward, 14 let
Ellie May, 12 let
Aimee Elizabeth, 11 let
Joshua Benjaminm 10 let
Max Jospeh, 9 let
Tillie May, 7 let
Oscar William, 6 let
Casper Theo, 5 let
Alfie Thomas, 4 leta
Hallie Alphia Beau, 2 leti
Phoebe Willow, 1 leto
Archie Rowan, nekaj mesecev
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del