Quantcast
Radio1_v_zivo


24-letnica ni bila zadovoljna s svojim videzom, zato je ukrepala! Danes je PREZADOVOLJNA!
OMG/WTF | 29. 6. 2018 10:30
''Lepotne oprecije so postale moj hobi''
Ključne besede:     operacija    lepota    videz    ekstrem    mary    dekle    videz    grdo
Mary, kaj si naredila?

Mary Magdalene je 24-letnica, ki prihaja iz Kanade in je pri svojih mladih letih dala čez že toliko opreacij, da se bo marsikdo prijel za glavo. Prvič se je operirala že pri 20-ih letih, a kljub temu da je bil njen oče močno proti, ga ni poslušala in naredila po svoje. 


Mary je bila nekoč lepo dekle, danes pa temu ni več tako

Pravi, da ji novi videz pomaga pri karieri erotične plesalke, saj je pomembno, da je videti čimbolj vpadljivo. Preden je šla na lepotno operacijo se je velikokrat počutila nesigurno in nesamozavestno, danes pa od samozavesti kar žari ter to rada tudi pokaže.


Priznala pa je, da si je lepotno operacijo zaželela že pri 14-ih, a je bila takrat vseeno premlada

Imela je namreč že tri operacije prsi (iz košarice B na košarico J), več kot 15 popravkov ustnic, dala si je zadnjične silikone, kar trikrat si je popravila nos, dvignila obrvi, popravila ličnice, šla na liposukcijo trebuha in bokov, večkrat mesečno pa gre na botoks.''Nikoli si nisem mislila, da me bodo operacije tako zasvojile. Postale so nekakšne vrste moj hobi ... neke vrste ekstremni šport''

Zapravila je že več 100.000 evrov oz. dolarjev za vse operacije, ki si jih je zamislila, da bi se v svoji koži počutila dobro. Iz prelepe punce se je spremenila v nekoga, ki ga marsikdo ne bi pogledal, čeprav je sama sebi bolj zapeljiva kot nekoč. ''Moj prejšnji videz mi ni odgovarjal, saj sem bila videti preveč običajno. Ko sem odšla na popravek ustnic, sem najprej želela takšno obliko, kot jo ima Kylie Jenner, a mi je bilo premalo, zato sem se odločila za obliko ustnic, kot jih ima igralka Angelina Jolie - ampak malce večje''.''Ne želim oponašati nikogar in želim izgledati unikatno. Obožujem tudi tetovaže in rada obiskujem lepotne operacije - večje kot so, boljše se počutim. Moram priznati, da niti nisem več ista oseba ... z operacijami se je spremenil tudi moj karakter''.


Vedno si je želela, da bi bile njene ustnice videti take, kot jih ima Angelina Jolie

A Mary še ni končala z operacijami in bo nadaljevala. Meseca avgusta jo  čaka nova operacija prsi, čeprav je potožila, da zaradi njihove veličine težko diha. 

''Počni tisto, kar te veseli in osrečuje, a vseeno dobro premisli, kako bo to vplivalo na tvojo prihodnost, da kasneje tega ne boš obžaloval'' je povedala in dodala, da ne obžaluje niti ene svoje operacije.


Mary pred operacijami
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del