Quantcast
Radio1_v_zivo


NAVDUŠILA AMERIKO: Dončićeva mama dviga prah! Poglej si, kaj si mislijo o njej Američani
Ekskluzivno | 22. 6. 2018 15:52
''A sem edini, ki je mislil, da je to njegovo dekle?''
Ključne besede:     luka    doncic    poterbin    mirjam    amerika    mama    nba    dallas    kosarka
Lukova mama očarala ameriško javnost

Mladi košarkarski genij, 19-letni Luka Dončić je te dni precej na očeh javnosti, sploh sinoči, ko je bil izbran v ekipo Dallas Mavericks, s katero bo zakorakal v ligo NBA. V Dallas bo z njim potovala tudi njegova mama Mirjam Potebrin, ki sina spremlja že od samega začetka in mu bo stala ob strani tudi v prihodnje.

"Luka je izrazil željo, da grem z njim. Luka je le odrasel fant, ampak vsekakor je to težak preskok in rabi neko podporo družine tako, da bom šla," so zapisali na STA.

Sinu ''ukradla'' pozornost

A pozornost pa ni bila usmerjena le v košarkarskega genija, temveč tudi v njegovo mamo, ki so jo sinoči na naboru ujele kamere in mu je v tretnutku ukradla pozornost - sploh na spletu, ko so se na Twitterju oglasili številni komentatorji, ki so bili navdušeni nad njenim atraktivnim videzom. 


Ko so kamere ujele Lukovo mamo, so pohvale začele deževati iz vseh strani


Američani niso čakali dolgo in so hitro uporabili spletni brskalnik Google, da bi o njej izvedeli čim več oz. da bi si ogledali njene fotografije. Takrat je navdušenost še bolj narasla - Mirjam jih je očarala.

Kot zanimivost pa naj ti omenimo še to, da je raziskava iskalnega izraza "luka doncic" pokazala, da je Mirjam Poterbin Američane v zadnjem dnevu zanimala precej bolj, kot tretji izbor nabora lige NBA in najboljši evropski košarkar pretekle sezone Luka Dončič. Zanimivo, ni kaj. 

In kdo pravzaprav je Mirjam Poterbin? Poleg tega, da je mama enega najuspešnejših košarkarjev, je tudi lastnica lepotnega salona, v preteklosti pa se je ukvarjala s plesom in delala kot model.

A Poterbinova trenutno nima časa spremljati komentarjev in je predana le sinu ter temu, da mu stoji ob strani, tako, kot to počne že od nekdaj. Je ponosna in neizmerno vesela, da mu je uspel tako velik met v življenju.  


"Podpisali so z Dončićem in njegovo mamo ..."''Sem jaz edini, ki je mislil, da je to njegova punca?''''Luka je prvi igralec v zgodovini NBA, ki je videti starejši od svoje mame''''Nič čudnega, da je Luka tako privlačen ... njegova mama je bila model''
Eden izmed uporabnikov Twitterja je zapisal, da je Luka Dončić številka 3, njegova mama številka 1.
''Dončićeva mama je lepša od vseh deklet košarkarjev''.
Razpisali pa so se tudi ostali mediji, ki pravijo, da je njegova mama vroča, atraktivna, zapeljiva in še mnogo pozitivnih izrazov, ki nakazujejo na to, kako dobro je videti Poterbinova.


''Ekipa, ki je kot prvega na naboru izbrala DeAndreja Aytona, bo spremenila svojo odločitev. Takoj, ko vidijo Dončićevo mamo''.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del