Quantcast
Radio1_v_zivo


66 DNI POLETJA: V Ljubljani pri OŠ Mirana Jarca smo izmerili 27 °C
Nagrajujemo | 24. 8. 2018 11:00
Razvajamo z osvežilnimi poletnimi paketi za brezskrbno preživljanje počitniških dni!
Ključne besede:     66 dni poletja    poletje    Hyundai    Ljubljanske mlekarne    Vzajemna    Lidl    DanaFotogalerija: Merjenje temperature po Sloveniji (41 slik)

Oglejte si galerijo slik
V četrtek 23.8. smo v Sevnici izmerili 26 °C9. TEDEN: Kraji, kjer so hodili v šolo najbolj vplivni Slovenci

Fotogalerija: Kraji, kjer so v šolo hodili vplivni Slovenci (19 slik)

Oglejte si galerijo slik
Sakib
Danes ob 11. uri smo v Ljubljani, pri OŠ Mirana Jarca izmerili 24 °C.


8. TEDEN: Kraji, kjer živijo mladi slovenski glasbeniki

Fotogalerija: Kraji, kjer živijo mladi slovenski glasbeniki (39 slik)

Oglejte si galerijo slik
Za nagrajenko Metko je nagrado prevzela babica Ivanka
7. TEDEN: KRAJI Z NENAVADNIMI IMENI

Fotogalerija: Merjenje temperature v krajih z nenavadnimi imeni (28 slik)

Oglejte si galerijo slik
Nejc in Maja
6. TEDEN: OBISKUJEMO KRAJE Z NAJMANJ ČRKAMI V IMENU

Fotogalerija: Temperature MERIMO v KRAJIH z NAJKRAJŠIMI IMENI! (33 slik)

Oglejte si galerijo slik
Poslušalka Bernarda je z enim samim poslanim SMS-om prejela svoj paket!
5. TEDEN: SLAVNI KRAJI, kjer so se SNEMALE POPULARNE SLOVENSKE SERIJE!

Fotogalerija: Merjenje temperatur v SLAVNIH krajih, kjer so snemali znane slovenske nadaljevanke! (32 slik)

Oglejte si galerijo slik
Tako smo pijačo podelili nagrajencem v petek!
4. TEDEN: ŽIVALSKI KRAJI, ki so ime dobili po živalih

Fotogalerija: Merjenje temperature v živalskih krajih (41 slik)

Oglejte si galerijo slik
Dušan iz Lavrice (Srnjak)
3. TEDEN: NOGOMETNI KRAJI, kjer so zrasli najboljši slovenski nogometaši

Fotogalerija: Merjenje temperature v nogometnih krajih (38 slik)

Oglejte si galerijo slik
Za nagrajenca Tomija je paket prevzela njegova babica iz Krškega
2. TEDEN: MIHA KRAJI

Fotogalerija: Merjenje temperature v Miha krajih (31 slik)

Oglejte si galerijo slik
Nagrajenka Liza iz Žužemberka (Mihelja vas)
1. TEDEN: HUDI KRAJI

Fotogalerija: Merjenje temperature v Hudih krajih (29 slik)

Oglejte si galerijo slik
Za nagrajenca Davida je prevzela mama (Huda polica)


Ponovno je napočil čas za 66 dni popolne sprostitve, poletnega razvajanja in uživanja. Tudi letošnje poletje te na Radiu 1 razvajamo z osvežilnimi poletnimi paketi za brezskrbno preživljanje počitniških dni! Spremljaj Radio 1 in pravilno napovej temperaturo v vašem kraju, mi pa ti pripeljemo najboljšo poletno osvežitev – na dom ali v službo.

 

Prepotovali bomo vso Slovenijo, če želiš, da naša ekipa izmeri temperaturo prav v tvojem kraju, nam to sporoči preko zgornje prijavnice.

 

KAKO SODELUJEŠ?

 

Vse, kar moraš storiti, je, da poslušaš Radio 1 in pravilno napoveš temperaturo kraja, v katerem se nahajamo tisti dan. Lokacijo izveš že dan prej, tako da lahko v miru preveriš še vremensko napoved, pokličeš vedeževalko, ali pa preprosto zaupaš svojemu občutku.

 

Svojo napoved temperature v izbranem kraju nam skupaj z imenom, priimkom in krajem bivanja pošlji preko SMS sporočila na 051 300 300.

 

Vsak dan bomo desetim, ki se boste najbolj približali izmerjeni temperaturi ob 11. uri v določenem kraju, podelili osvežilno nagrado!

 

 

66 DNI POLETJA NA RADIU 1 SO OMOGOČILI:

 

Hyundai

 

Hyundai i30:

  • Hyundai i30. Ljudski avto sedanjosti, s tehnologijo prihodnosti.
  • Hyundai i30. Najvišji nivo varnosti že pri vstopnem modelu.
  • Edinstvena tovarniška garancija 5 let brez omejitve prevoženih kilometrov.
  • Hyundai številka 1 v kakovosti in ceni.

 

Hyundai Kona.

 

  • Prispela je nova ikona, nova Hyundai Kona.
  • Tvoj slog. Tvoja zabava. Tvoja pravila. Tvoja Hyundai Kona. Ti jo voziš. Ti jo ustvariš.
  • Edinstvena tovarniška garancija 5 let brez omejitve prevoženih kilometrov.
  • Hyundai, številka 1 v kakovosti in ceni.

 

Več na: www.hyundai.si

 

Dana

 

V družbi Dana ostajamo zvesti potrošnikom in svojemu poslanstvu: s paleto svojih izdelkov in storitev vzpodbujamo boljše življenje. Prilagajamo se trendom, iščemo nove tehnološke rešitve, uvajamo nove okuse in embalaže, vse več aktivnosti pa usmerjamo v iskanje novih tržnih priložnosti izven slovenskih meja. Pod svojimi blagovnimi znamkami tržimo: naravno mineralno vodo, vodo s sokom, funkcionalne vode, sokove, nektarje, sadne pijače, BIO sokove, sadne sirupe, osvežilne negazirane brezalkoholne pijače, ledene čaje.

 

Pod motom Poišči svojo strast, poišči vir življenja, vodimo marketinško kampanjo #virživljenja, ki temelji na zgodbah mladih posameznikov, ki so ali pa si želijo svojo strast spremeniti v svoj vir življenja. Dana se tako predstavlja v dveh različnih vlogah; kot podpornico uspešnih zgodb, ki jih želi deliti s svojo publiko in kot podpornica novo ustvarjenih zgodb.

 

Več: www.dana.si

 

 

Lidl Slovenija

 

Na plažo s Cien Sun-om!

 

Sončne opekline lahko preprečimo: ne sončimo se med 11. in 16 uro, glavo si zaščitimo s slamnikom, nosimo kakovostna sončna očala. In uporabljajmo ustrezne zaščitne pripravke. V Lidlovih prodajalnah nudijo izdelke za varno sončenje, saj želijo, da imajo njihovi potrošniki vesele in zdrave trenutke na morskih plažah, brez sončnih opeklin. Tako na njihovih prodajnih policah med drugim ugledamo Cien Sun mleko za sončenje z uravnovešeno UVA in UVB zaščito z visokim zaščitnim faktorjem, celo 50. Prav tako spreje in kreme, ki nas bodo obvarovali pred sončnimi opeklinami. V ponudbi Cien Sun so tudi izdelki za otroke, ki so s svojo igrivostjo še toliko bolj izpostavljeni sončnim žarkom in posledično lahko tudi opeklinam.

 

Več: www.lidl.si

 

 

Vzajemna, zdravstvena zavarovalnica

 

Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, d.v.z., je največja specializirana zavarovalnica za prostovoljna zdravstvena zavarovanja v Sloveniji. Njeno osnovno dejavnost predstavljajo dopolnilna zdravstvena zavarovanja, ki so dopolnitev k obveznemu zdravstvenemu zavarovanju v Sloveniji. Poleg dopolnilnih pa nudi tudi široko paleto drugih zdravstvenih zavarovanj: Zdravstvena polica, nezgodna zavarovanja, zavarovanja za primer težjih bolezni in zavarovanje z medicinsko asistenco v tujini ter ostala.

 

V poletnem času, ko so dopusti pred vrati, še posebej priporočajo sklenitev zavarovanj za tujino. Sebi in svojim najbližjim boste zagotovili dodatno varnost v primeru zdravstvenih težav in kritje morebitnih stroškov zdravstvenih storitev, ki bi ob tem nastali.

 

Več: www.vzajemna.si

 

 

Ljubljanske mlekarne

 

Izjemnost novih jogurtov Mu Natur se skriva v njihovih naravnih in preprostih sestavinah. Pripravljeni so samo iz jogurta in izbranega sadja, brez česarkoli drugega. So edini jogurti s sadjem brez dodanega sladkorja na slovenskem trgu.

 

Inovativen razvoj prvega tovrstnega izdelka je potekal v sodelovanju tehnologov iz Ljubljanskih mlekarn in strokovnjakov iz Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani. Glavna misel prvega skupnega razvoja je bila preprosta: uporabiti samo naravni jogurt in sadje. Biotehniška fakulteta je izdelku podelila certifikat 100 % naravno, kar zagotavlja, da v njem ni dodanega sladkorja, arom, barvil ali drugih aditivov. Jogurti Mu Natur imajo zato krajši rok uporabe, tako kot vse naravne stvari.

 

Linija sledi prehrambenim trendom, ki se vse bolj obračajo k zdravju prijazni hrani brez dodanega sladkorja. Vsebuje le naravno prisotna sladkorja: fruktozo in laktozo, ki sta sestavni del sadja in mleka. Izdelki Mu Natur so primerni tudi za ljudi, ki so občutljivi na laktozo, saj vsebujejo manj kot 0,1 g laktoze na 100 g izdelka.

 

Poizkusite jih lahko v treh slastnih okusih; jagoda, borovnica in banana.

 

Več na: www.l-m.si/izdelki/mu/

 

Pravila za sodelovanje 

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del