Quantcast
Radio1_v_zivo


Odprla vrata sinove sobe in ga v postelji zagledala z OSEBO, zaradi katere je takoj poklicala POLICIJO!
OMG/WTF | 26. 6. 2018 4:24
17-letnik si je privoščil seks z osebo, s katero ne bi smel
Ključne besede:     seks    šola    fant    mama    prijava    policija    pedagodinja    mladoletnost
Sin je med rjuhe skočil s šolsko pedagoginjo

Angleška policija iz Bedforda je prijela nenavadno prijavo ob kateri niso vedeli ali naj se smejijo ali raje zjokajo. Poklicala jih je obupana mama, ki je želela, da pridejo vkleniti njenega 17-letnega sina, a so na koncu vklenili kar žensko, ki je bila zraven njega.Ko je odprla vrata sinove sobe, jo je kmalu zadela kap. V postelji ga je dobila, ko je seksal s šolsko pedagoginjo, 33-letno Shannon Hathaway, ki pa je bila celo poročena.


Shannon bo kaznovana saj je imela odnos z mladoletno osebo

A to se ni zgodilo le enkrat, ampak naj bi fant s pedagoginjo spolno občeval več časa oz. po poročanju medijev, naj bi med rjuhe skočila najmanj 10x. Nekajkrat sta se dobila na domu najstnika, vse ostalo pa se je dogajalo pri njej doma, ko je bil njen mož odsoten.


Poročena Shannon se je bila pripravljena ločiti in biti s 17-letnikom

Shannon je priznala, da ni šlo le za seksualno potrebo, ampak se je v fanta zaljubila in bi bila za voljo ljubezni do njega, pripravljena zapustiti tudi moža.

Sprva je bil takih zamisli tudi najstnik, a se je premislil na dan, ko ju je njegova mama zalotila med akcijo. Spolni odnos pa policiji ni prijavila le ogorčena mama, ampak je ukrepala celo fantova sestra, ki je želela, da vklenejo šolsko pedagoginjo. Naslednji dan je za prijavo izvedela tudi Shannon, ki pa ni zbežala roki pravice, ampak vse priznala in se sama predala policiji. 

Iz šole so jo nemudoma odpustili, jo aretirali, sedaj pa ji grozi celo nekaj let zapora, saj je občevala z mladoletnim fantom in učencem šole, kjer je bila zaposlena.