Quantcast
Radio1_v_zivo


TRI horoskopska znamenja, ki NAJTEŽJE prebolijo svojo BIVŠO! O njej razmišljajo tudi, ko so že v novi zvezi ...
Horoskop | 20. 6. 2018 12:39
Čeprav te ima rad, se je še vedno spomni ...
Ključne besede:     horoskop    bivše    prebolevanje    razmerje    moški    lev    strelec    rak    spomini    ljubezen    bolečina
Rak, lev in strelec jih ne pozabijo zlahka ...

Bivša ljubezen je tista, ki jo ima vsak. Nekateri imajo nanjo lepe spomine, drugi pa bi jih najraje izbrisali za vedno. Kakorkoli že, življenje teče dalje in z njim pridejo tudi nova razmerja.

Če si razmerje začela z moškim, ki je pred nekaj meseci ravno končal razmerje, potem se vprašaj, če je res prebolel svojo bivšo ali je s tabo le zato, da bi jo pozabil ... Tukaj imaš tri astrološka znamenja, ki bivšo prebolijo najtežje in o njej razmišljajo še lep čas - včasih celo takrat, ko so že v novem razmerju, a tega seveda ne bodo povedali naglas.


1. RAK - zanj je razhod z ljubljeno osebo nočna moraZa moške rojene v znamenju raka je razhod z ljubljeno osebo prava nočna mora. Raki so ustvarjeni za družinsko življenje in bodo naredili vse, da bo njihova partnerka, skupaj z otroki čimbolj zadovoljna. Rak v razmerju potrebuje zavetje, sigurnost, topel dom, ljubezen in nekoga, ki bo pripravljen z njim graditi življenje. Če se zgodi, da se s to osebo, ki je z njo imel cilje in mu je pomenila vse, razide, ne bo prav dolgo sam, saj rabi toplino in ljubezen, ki jo bo poiskal drugje. Ker ne mara avantur, bo hitro začel novo razmerje, ki pa lahko prinese za novo dekle težave. Ker še ni čisto prebolel svoje bivše, bo lahko na trenutke veliko razmišljal o njej in živel v nekem svojem svetu. 


2. LEV - srce ne podari zlahka, ko pa enkrat ga, je to za vednoMoški rojeni v znamenju leva so tisti, ki svoje srce ne podarijo zlahka, ko pa ga, je to v večini primerov za vedno. Je zvest in iskren partner, ki enako pričakuje od svoje sopotnice. Če se z njo razide, to ne preboli najlažje in potrebuje kar nekaj časa, da ugotovi, kaj je šlo narobe. Sprva krivi sebe, a kaj hitro stvar obrne tako, da je kriva ona - ne želi, da je ranjen njegov ponos. Ko nastopi čas za novo razmerje pa je precej previden, saj ga je strah, da bi spet prišlo do česa takega, kar bi ga prizadelo. V novem razmerju zna biti zaradi preteklih slabih izkušen precej egoističen in veliko sanjari o svoji bivši - včasih celo o tem, da bi se vrnil nazaj k njej, a se hitro premisli.


3. STRELEC - zaljubi se hitro, a želi s to osebo ostati za zmerajV razmerju s strelcem ni vedno lahko, saj je precej svobodnega duha in nenavadnih idej, ki jih partnerka težko dohaja. A ko se strelec zaljubi in spozna pravo osebo, bo zanjo naredil vse. Partnerko bo želel vključiti v vse njegove načrte, z njo deliti ideje in zamisli. Njegova partnerka bo zanj postala oseba, ki je del njegovega življenja in ne bo imel potrebe, da bi si našel drugo. Če se zgodi, da pride do razhoda, pa še precej dolgo ne bo našel nove, saj je prepričan, da ni nobena prava zanj. Ko pa jo spozna in se z njo spusti v razmerje, jo bo vedno potiho primerjal z bivšo in se tudi v njo skušal noro zaljubiti ... a bo potreboval precej več časa.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del