Quantcast
Radio1_v_zivo


TE ŠTIRI stvari so potrebne, da DOBER seks postane GENIALEN seks! Je vama že uspelo?
Ljubezen & seks | 15. 6. 2018 14:38
Uf, malokdo ima vse te lastnosti!
Ključne besede:     ljubezen    odnosi    seks    postelja    ljubljenje    lastnosti    orgazem    dober    samozavest    razgledanost
Do genialnega seksa lahko z malo truda pride VSAK!

Dolžina seksa, tehnika, privlačnost, enkratni orgazmi … Kaj se pravzaprav skriva za dobrim seksom? Težko ga je definirati, saj je vsakemu všeč nekaj drugega. A obstajajo nekatere stvari, ki so nujno potrebne, če želiš imeti igro med rjuhami res enkratno in si želiš, da bi bilo zadovoljstvo na koncu neverjetno.

1. SAMOZAVEST

Pomembno je, da se imaš rad, da se v svoji koži počutiš dobro. Potem ne boš stalno razmišljal o tem, kako izgledaš, če si dovolj lep, spreten, glasen itd. Samozavestne osebe, ki so zadovoljne same s sabo, lahko premagajo vse ovire in prepreke, ter se brez skrbi prepustijo užitku v postelji.


2. RAZGLEDANOST (o seksu seveda!)

Se počutiš perverzno, kadar iz misijonarskega položaja preideta v bočni položaj. Nikar. Vse kar potrebujeta je »mala šola seksa«. Če si želiš napetega seksualnega razmerja, potem je nujno, da se pozanimaš o vseh kreativnih situacijah, ki so mogoče v postelji. Ne bojta se preizkušati novih stvari. Če nimata več izvirnih idej, potem poglejta na internetu za nove in nove in nove.
3. ORGAZEM NI POMEMBEN

Dober seks se definira po tem, kako se ujameta, ali sta res eno in pomembno je, da je CEL seks dober, ne samo vrhunec na koncu. Seks je lahko tudi brez orgazma vroč in zadovoljiv. Ko se tega zavedata oba, potem tudi pritisk in pričakovanja niso tako velika in vse to lahko vodi do enkratnega orgazma. VEDNO!

4. POGUM

Če se želiš med seksom res osvoboditi in uživati, potem moraš imeti dovolj poguma. To pomeni, da počni in poskušaj vse, kar ti pade na pamet. Kdor tega ne upa, se ne odpre dovolj, preveč razmišlja. Mogoče je dobro, da že na začetku rečeta, kaj bosta preizkusila -  konec koncev je pa le treba zadovoljiti svoje spolne potrebe, kajne?

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del