Quantcast
Radio1_v_zivo


Poslušalka Avdiću poslala fotografijo, ko ga je 10 let nazaj ujela, na njegovem PRVEM TERENU!
Denis Avdić Show | 14. 6. 2018 10:11
''Ne morem verjeti, da je minilo že toliko let!''
Ključne besede:     avdic    eva    deklica    prvi    teren    prvošolčki    valeta        fotografije    začetki    radio 1
Avdić prejel fotografije od svojega prvega terena

Denis Avdić je deset let nazaj zapustil policijsko postajo in se odločil, da bo postal radijski moderator. Pištolo, pendrek in lisice, je zamenjal za mikrofon, jutranjo oddajo, poslušalce in veliko zabave. A nova služba prinese tudi nove obveznosti, zato so ga 10 let nazaj poslali tudi na njegov prvi teren. Obiskal je OŠ Dutovlje, in sicer prvošolčke na njihov prvi šolski dan. Delil jim je urnike, rutke in majčke ter poskrbel za prijeten začetek dneva. 

Jana: ''A se Eva Denisa kej spomni?!''
Na liniji s poslušalko Mojco, ki je slikala AvdićaMed temi otroki pa je bila tudi deklica po imenu Eva. Njena mama Mojca je naredila nekaj fotografij Denisa in hčerke ter jih shranila vse do danes, ko že končuje osnovno šolo, on pa ima za seboj že kar nekaj let uspešne kariere na radiu. Zanimivo se ji je zdelo, da mu jih pošlje in mu osveži spomnin, kako hitro beži čas.


Fotografije so malce slabše kakovosti, saj so bile narejene 10 let nazaj. Na njih je Denis, ki se je spopadal s svojim prvim terenom na radiu in otroci, ki so se prvič usedli v šolske klopi.