Quantcast
Radio1_v_zivo


UF, VROČE: Ženske v teh TREH znamenjih so vedno za AKCIJO!
Horoskop | 9. 6. 2018 11:11
Pravijo, da jim ni nikoli dovolj ...
Ključne besede:     seks    horoskop    vroče    nenastino    akcija    ženska    znamenja    nonstop    postelja
Je tvoja partnerka med njimi?

Bikice, ovnice in škorpijonke so menda najbolj nenasitne, sploh kar se tiče posteljnih aktivnosti. Pripadnice teh znakov lahko vzburi že en sam seksi pogled, dotik ali zgolj način, kako moški izgovori določeno besedo.


1. OVNICA  - z njo te čaka vulkanski izbruh

Ovnica obožuje dober posteljni izziv, ki vključuje številne erotične igrice in preizkušanje novih poz ter igračk. Njen libido še bolj podžge prisotnost adrenalina, zato se ne čudi, ko te bo naslednjič v družbi pod mizo zagrabila za mednožje, medtem ko bo poredno srkala svoj kozarec piva in ti namenila nagajiv pomežik. Ovnica ima rada seks in zapeljevanje na javnih mestih.
Ker je zelo neposredna lahko stopi v akcijo tudi prva, je brez zadržkov in nepotrebnega sramu, vsako priložnost pa zna izkoristiti za seks. Moški, ki je v postelji z ovnico, se lahko pripravi na pravi vulkanski izbruh.


2. ŠKORPIJONKA - z njo te čaka pravi spektakel

Škorpijonke so znane po tem, da je njihov libido pred vsemi ostalimi.
Gre za pravo umetnico in ljubiteljico seksa, ki je zelo zahtevna, kar se posteljnih vragolij tiče. A čeprav ima rada seks, to ne pomeni, da bo šla v posteljo s komerkoli. Avanture je ne zanimajo, želi se ustaliti in potem, ko najde ustreznega partnerja, ki jo zadovoljuje tudi na višjih ravneh, se seksu preda s takšno strastjo, ki je ostali znaki ne poznajo - vsaj v takšnem obsegu ne. Zelo rada eksperimentira in preizkuša nove tehnike, zelo pa je tudi naklonjena grobemu seksu, nad umirjenim ni preveč navdušena, oziroma ne poteši njenega libida. S tabo bo preizkusila vse skrite in neskrite spolne fantazije in lahko si prepričan, da se ti v postelji obeta pravi spektakel, ki lahko traja tudi več ur.


3. BIKICA - z njo te čaka drugačen, a nepozaben seks

Bikica je najbolj čutnih ženskih znamenj, pogosto je namreč za njeno vzburjenost dovolj že dotik pa čeprav se slednji zgodi med skupnim nakupovanjem sadja. Zelo rada se tudi drži za roke, še raje pa se z dlanmi sprehaja po tvojem telesu in te zraven gleda v oči, ker jo še bolj vzburi tvoja reakcija na njene seksi dotike. Sicer pri izražanju želje po seksu ni tako direktna kot njeni predhodnici, zato bodi pozoren na subtilne znake - bikica namreč največ pove z dotiki in izzivanjem. Ni velika pristašica seksa na hitro, za posteljne užitke si rada vzame čas, zato se ne čudi, če te bo na deževno nedeljo prosila, da bi raje ostala v postelji. Ne nasprotuj in nikar ne zavrni, to bo mnogo bolje preživeta nedelja kot pa nakupovanje starin na bolšjem sejmu. :)
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del