Quantcast
Radio1_v_zivo


Jej kot tvoj junak
Nagrajujemo | 8. 6. 2018 20:00
Osvoji hladilnik BEKO
Ključne besede:     Beko    hladilnik

 

Joj, kako čas beži. Vedno nam ga primanjkuje. Zato ne želimo zapravljati časa za neskončno dolga gospodinjska opravila. Ampak, pozor! BEKO nas opozarja, da pri tem ne smemo pozabiti na kakovost in pomen naše prehrane. Sploh, ko gre za naše najmlajše junake!

 

JEJ KOT TVOJ JUNAK! Kot nogometaši FC Barcelone! In to sveže z Bekom.

 

Statistični podatki namreč kažejo, da naši otroci iz leta v leto jedo slabšo hrano; manj sveže zelenjave, sadja in rib ter preveč maščob in sladkorjev. RADIO 1 in BEKO pa bosta temu rekla »STOP«. BEKO nam prinaša pravo svežino s tehnologijami, ki pomagajo, da ješ kot tvoj junak.

 

In tu se začne tvoja naloga!

 

Voditelja Denis Avdić in Jana Morelj bosta vsak dan v hladilnik BEKO s tehnologijo EverFresh+ dala vsak svoj kos sadja in zelenjave. Jana bo poskrbela za sadje, Denis pa za zelenjavo, ki bo v hladilniku BEKO ostala SVEŽA tudi do 3x dlje kot v običajnem hladilniku!

 

In da bo vse skupaj še bolj zabavno, slišno in sveže, bomo BROKOLI, MELONO, KROMPIR, ČEBULO in podobno OŽIVILI. Sadju in zelenjavi bomo dali glas, karakter, svežino. Sadje in zelenjava v BEKO hladilniku ostaneta sveža kar 3x dlje.

 

Letošnje poletje bomo dobili praaavo svežino v hladilniku BEKO!

 

V zgornji prijavnici napiši, kaj sta Denis in Jana dala v hladilnik BEKO? Jana jagodo, Denis pa kumaro?

Če te pokličemo in boš v programu Radia 1 povedal pravilen odgovor, bo dnevna nagrada tvoja. 

 

  • V ponedeljek, 11.6., podelimo Beko ožemalnik citrusov
  • V torek, 12.6., podelimo Beko palični mešalnik
  • V sredo, 13. 6., podelimo Beko Power Blender
  • V četrtek, 14. 6., podelimo Beko Vacuum Blender


Med vsemi prijavljenimi pa bomo v petek, 15. 6. izžrebali nekoga, ki bo dobil hladilnik BEKO s tehnologijo Everfresh+, ki ti bo prinesel praaaaavo svežino!

 

 

Z Bekom lahko to poletje zares jeste vedno sveže sadje in zelenjavo!

 

Sezona sveže zelenjave in okusnega zrelega sadja je tu, vi pa hodite v trgovino večkrat na teden, da imate vedno sveže sadje in zelenjavo. Beko je rešil tudi ta problem – s predalom EverFresh+ v hladilnikih Beko bosta vaše sadje in zelenjava ohranjala svežino in hrustljavost do 3x dlje kot v običajnih hladilnikih.

 

Predal EverFresh+ bo navdušil tudi vse vrtičkarje, saj boste v svojih sezonskih sadovih lahko uživali še dolgo po tem, ko jih boste odnesli z vrtička.

 

Predal Everfresh+ je zasnovan tako, da s pomočjo posebnih zračnih kanalov ohranja idealno temperaturo in vlažnost v predalu ter tako ustvarja idealne pogoje za dolgotrajnejše hranjenje svežega sadja in zelenjave. V predalu imate lahko shranjene pridelke s svojega vrta in jih porabljate postopoma, saj bodo ostali sveži vse do 30 dni.

 

Obiščite tudi našo spletno stran z okusnimi in zdravimi recepti, ki so jih pripravili nutricionisti nogometnega kluba FC Barcelona. Jej kot tvoj junak!

 

Več na http://www.beko-si.com/blog/urbano-vrtnarjenje-s-tehnologijo-everfresh-do-30-dnevne-svezine/   ali  http://www.jej-kot-tvoj-junak.si/

 

Pravila za sodelovanje

 

 

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del