Quantcast
Radio1_v_zivo


Objavila seksi selfie s počitnic, a nihče ni gledal nje ... S KOPALNICO je nekaj NAROBE!
OMG/WTF | 11. 6. 2018 12:18
So imeli pač slabega arhitekta ...
Ključne besede:     selfie    dopust    kopalnica    wc    školjka    toaleta    papir    mehika    zmeda    javnost
Paula Sofia objavila sliko, a je javnost ''zbodel'' en mali detajl v ozadju

Poziranje pred kopalniškim ogledalom ni novost in če bi pogledali statistiko, koliko kopalniških selfijev nastane v letu dni, bi nas številka zagotovo presenetila. Dekleta plezajo po umivalnikih, sedijo na wc školjkah, se naslanjajo na pralne stroje in podobno, da bi le naredile čim bolj seksi sliko. Le kdo bi vedel, zakaj izberejo ravno kopalnico. 

A včasih je dobro tudi premisliti, kje boš naredil fotografijo, ne samo kako boš na njej izgledal, saj se ljudje hitro spotaknejo ob stvari, ki jih ti morda sploh ne opaziš. Gospodična na fotografiji Paula Sophia Garcia Espino se še kako dobro zaveda tega. 


Ljudem ni jasno, zakaj je školjka tako daleč stran od wc papirja

Nekaj tednov nazaj je namreč naredila selfie iz kopalnice. Bila je na počitnicah pri teti v Mehiki in na kraj pameti ji ni padlo, da se bo zaradi nedolžne fotografije vnela tako zanimiva debata o kopalnici.

Njeni prijatelji na Facebooku namreč niso občudovali nje, ampak so se ubadali z bizarnih vprašanjem: Kako je možno, da je školjka skoraj na drugi strani kopalnice, medtem, ko je toaletni papir tako daleč stran? Kako si obrišeš rit? Kdo je bil ta arhitekt? To je najslabša kopalnica, kar sem jih videl ... itd. 


''Zakaj je tam polnilec za telefon, namesto wc papirja?'' So se spraševali ljudje in bržkone se je vnela debata o kopalnici, namesto, da bi pohvalili dekle

''To je kopalnica moje tete, ko sem bila pri njej na počitnicah. Naj vas potolažim, da ima toaletni papir tudi zraven wc školjke, zato ne skrbite. Moja teta veliko časa preživi na wc-ju in medtem, ko eni berejo časopis, ona brska po telefonu. Zanimivo je, s čim vse se ukvarjate in ob kaj vse se spotaknete'' je dejala Sophia, ki se je oglasila preko spleta in vsem obrazložila situacijo.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del