Quantcast
Radio1_v_zivo


Dovolj je imela zlobnih komentarjev, da je PRELEPA zanj ... Razkrila, zakaj je v resnici z njim in jih utišala!
Ljubezen in odnosi | 31. 5. 2018 12:22
Ni važno ali si lep ali grd ... vsak si zasluži biti ljubljen
Ključne besede:     razmerje    lepota    obtožbe    nesramno    par    ashley    christhoper    komentarji    zaljubljenost
Ashley in Christopher sta skupaj srečna

''Kaj je z njo narobe, da je v zvezi s tako grdim fantom?'' Se sprašujejo mnogi, ko vidijo njune skupne fotografije. Je res lahko zaljubljena vanj? Medtem, ko so na drugi strani tisti, ki ju podpirajo: Kaj ima videz s tem, če nekoga ljubiš?

Pisalo se je leto 2015, ko se je takrat 21-letna Ashley mogla soočiti z grdimi komentarji in obtožbami, češ, kaj ji je, da je v zvezi s takim fantom, kot je Christopher. Nekega dne pa ji je bilo dovolj, zato je javno napisala pismo in ga delila z vsemi, ki dvomijo v njuno ljubezen ter se sprašujejo, zakaj je v resnici z njim.S pismom je utišala mnogo zlobnih jezikov in svetu pokazala, da se enostavno ljubita ter sta skupaj srečna:

Če si videl komentarje na najine fotografije, ki so precej zlobni in nesramni, potem ti svetujem, da jih enostavno ne gledaš. Presenetilo me je, kako hitro znajo ljudje obsojati, čeprav določenih stvari sploh ne poznajo. No, naj vam povem nekaj ... S Christopherjem sem zadela jackpot. Nima izklesanega trebuha (na kar pada večina deklet), ampak ali je res to bolj pomembno kot pa to, da si želiš najti nekoga, s katerim bi rad preživel svoje življenje in najlepše trenutke? Jaz to imam. Moj fant je skrben, potrpežljiv in mi vedno znova pokaže, kako zelo me ima rad. Je moj partner in hkrati prijatelj. Ljubim ga takšnega kot je in on mene takšno kot sem. Razumevanje, ljubezen, spoštovanje, iskrenost in smeh je v današnjem času težko najti v razmerjih. 

Ko sem bila še majhna, sem kot večina drugih deklet sanjala o tem, s kom se bom poročila in ko sem spoznala Christa, sem vedela, kaj to pomeni in česa si želim. Lahko rečem, da je bog videl moja srčna hrepenenja, česa si v razmerju zares želim in me uslišal. Vem, da bova v življenju nagrajena z lepimi stvarmi, saj sva skupaj popolna. Zato naj še enkrat povem vsem, da naju grdi komentarji ne bodo več prizadeli, saj midva poznava resnico in se zavedava, kaj imava, kdo sva ter kaj si želiva. 

Vsem sovražnikom pa sporočava tole: Uživajta ob gledanju najinih fotografij! :)
Veliko ljudi jima je pod slike pisalo, da je Christopher grd in debel ter bi si lahko našla lepšega. Sprva sta si vse vzela k srcu, kaj kmalu pa spoznala, da ni vredno, da se sekirata za komentarje, ki v resnici ne pomenijo nič. Lani se je par poročil in svojo ljubezen le še nadgradil.


Ashley in Christopher sta skupaj srečna


Drug drugega sta sprejela takšnega kot sta


Svojo ljubezen rada pokažeta tudi na javnih omrežjih


Skupaj se veliko smejeta, šalita in enostavno uživata


Sta živ dokaz, da ljubezen ni vizualna, ampak se začne znotraj nas
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del