Quantcast
Radio1_v_zivo


TEGA NISI VEDEL: To so ZVEZDNIKI, ki so tragično IZGUBILI svojega OTROKA!
Svet slavnih | 29. 5. 2018 12:47
Smrt ne izbira – tudi ti zvezdniki so doživeli strašno izkušnjo izgube otroka!
Ključne besede:     zvezdniki    neverjetno    smrt    izguba    otrok    tragično    neverjetno
Mnogi zvezdniki so kljub slabi in denarju doživeli nekaj, česar si ne želi nihč!

 

Nihče od nas si niti v najhujši nočni mori ne želi izvedeti, kako se počutijo starši, ki izgubijo lastne otroke. Na žalost se te stvari dogajajo precej pogosto in s to bolečino se jih sreča precej. Tudi nekateri zvezdniki so se morali soočiti z bolečo izgubo svojega otroka. Smrt pač ne izbira, tudi denar in slava nista morala preprečiti tega.

 

1. KEANU REEVES: Z ženo Jennifer Syme sta veselo pričakovala hčer, Avo Archer Syme Reeves, a se je rodila mrtva. Kot da za zvezdnika to ni bilo dovolj, čez nekaj mesecev je tragično umrla tudi njegova partnerica, v prometni nesreči. Od takrat naprej se igralec ni več pobral.
 


2. KELLY PRESTON in JOHN TRAVOLTA: Med dopustom na Bahamih sta starša v kopalnici našla 16-letnega sina, ki ga je zadel infarkt. Jett je že v mladosti trpel za raznimi boleznimi, kasneje je bil diagnosticiran tudi z avtizmom.
 


3. MIKE TYSON: Nekdanji boksarski prvak v težki kategoriji se je moral boriti tudi z bolečino ob smrti svojega otroka. Njegova 4-letna hčerka je umrla, ko se je igrala in se ji je električni kabel zapletel okoli vratu in se je zadušila. Zelo tragična smrt.

 

4. PRINCE: glasbenik, od katerega smo se morali posloviti pred nekaj leti je leta 1996 dobil sinčka. Na žalost je malček umrl nekaj tednov kasneje zaradi redke bolezni, ki deluje na rast in obliko kosti. Malčka so hranili preko cevke in ga držali za roko. Ko so zdravniki predlagali neka zdravila, ki bi mu sicer podaljšala življenje, a ne bi izboljšala kvaliteto življenja, je bil Prince tisti, ki je rekel: »Ne, moramo ga pustiti!«


 

5. ANNA NICOLE SMITH: Igralka je izgubila svojega 20-letnega sina. Vzrok njegove smrti je bila napačna kombinacija zdravil. Leto dni po njegovi smrti je zaradi istega vzroka umrla tudi njegova mama.

 

6. ERIC CLAPTON: Njegov sinček je bil star 4 leta in pol, ko se je zgodila tragična nesreča. Padel je s 53-ega nadstropja stolpnice v New Yorku. Deček, ime mu je bilo Conor, je bil oblečen v pižamo in copate, padel pa je na streho 4-nadstropne stavbe. Bil je pri mami, čistilka pa je po čiščenju oken v stanovanju le-ta pustila odprta še nekaj časa. V tistem trenutku je iz druge sobe pritekel fantek ter padel skozi okno.  

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del