Quantcast
Radio1_v_zivo


Ob ROJSTVU imela MANJ kot pol kilograma, napovedovali so ji SMRT: Tako je DEKLICA videti 14 let kasneje!
WOW | 28. 5. 2018 10:25
Neverjetna zgodba, ki je zaznamovala družino!
Ključne besede:     rojstvo    nedonošenček    čudež    življenje    deklica    Zoe    preživetje    zgodba    ljudje    Amerika
Mala Zoe je ob rojstv tehtala manj kot pol kilograma!

Eric in Tammy Koz sta si želela otroka, a Tammy je imela bolezen lupus in zdravniki so ji napovedovali, da bo čudež, če bo rodila zdravega otroka. Trudila sta se, da bi Tammy zanosila in končno jima je uspelo. Vse je potekalo gladko, do dne, ko je ultrazvok v 19 tednu nosečnosti pokazal strašno resnico. Dojenčica Zoe je bila podhranjena in neverjetno suha. Njena rast je bila prepočasna. Zdravniki so bili precej zaskrbljeni. Par so seznanili s tem, da ima dojenčica skoraj nične možnosti za preživetje. Prav tako pa bo ob rojstvu ogroženo življenje mamice.


Deklica Zoe ob rojstvu!

Par se je odločil in držal nosečnost do 27 tedna, da bi dojenčici ponudil možnost preživetja. Uspelo ji je. Ko se je rodila je imela manj kot pol kilograma in tako postala najmanjši dojenček v ZDA, ki se je rodil in preživel. Bila je pravi mali čudež in kmalu so bili starši in deklica tudi v oddaji pri Oprah.


Ko je bila stara DVE LETI, je bila gostja pri Oprah!

Sedaj je minilo že 15 let od njenega rojstva in prav OPRAH je preko Skypa poklicala družino, da preveri, kako je čudežna deklica danes. NEVERJETNO!


 

Čudeži se res dogajajo, kajne?