Quantcast
Radio1_v_zivo


To so prvi znaki staranja kože!
Oglas | 29. 5. 2018 4:50
Staranje je povsem naraven proces, ki doleti vsakega posameznika. Okrog 30. leta starosti se na našem obrazu zarišejo prve linije in kar naenkrat se pojavijo prve gubice. Kdaj in kako intenzivne so, je odvisno od genetike, in tudi življenjskega sloga
Ključne besede:     koža    staranje    gubice    hialuronska kislina    Lux-Factor 4D Hyaluron

Koža na našem obrazu je mnogo tanjša kot koža na telesu, zato se na njej veliko hitreje pokažejo znaki staranja in gubice. Če jih pravočasno opazimo in takoj ukrepamo, lahko učinkovito ustavimo staranje in pomladimo kožo brez injekcij ali botoksa, ki pogosto rezultirajo v izumetničenem videzu.

 

Prve gubice

 

Najbolj prepoznaven znak prezgodnjega staranja kože so nedvomno drobne linije, gubice in gube. S staranjem kože upada dragocena količina hialuronske kisline, ki v našem telesu skrbi tako za procese nastajanja kolagena in elastina kot tudi izdatno vlaženje kožnih celic. Hialuronska kislina je namreč sestavina, ki omogoča, da naša koža zadrži vlago in tako ostane elastična in napeta.

 

Koža brez sijaja

 

S prezgodnjim staranjem kože je oslabljeno delovanje lipidov, ki na ravni povrhnjice kožo naravno ščitijo pred izgubo vlage. Zato se zaradi nižjega števila lipidnih celic zdi, da ima koža pusto in hrapavo površino brez zdravega sijaja, ki je značilen za mladostniška leta. Na takšni koži so veliko bolj vidne tudi drobne linije in gubice.

 

Pigmentni madeži

 

Ste se v preteklosti pretirano sončili? Prezgodnje staranje kože ni zgolj posledica let, temveč tudi nezdravega življenjskega sloga. Eden izmed najbolj škodljivih vplivov na kožo so sončni žarki. UVA žarki prodirajo globoko v kožo, uničujejo kolagen v globljih plasteh kože in povzročajo pigmentacijo kože. Temni in pigmentirani madeži so eden izmed najbolj opaznih znakov, da se koža stara. 

 

Kako najbolj učinkovito v boj proti gubicam?

 

 

Tudi na našem trgu je na voljo 
krema proti gubicam, ki zares deluje, hkrati pa
je tudi popolnoma naravna.

To je dnevna krema Lux-Factor 4D Hyaluron s hialuronsko kislino, ki prodira pod povrhnjico in kožo v globljih plasteh vlaži od znotraj navzven.

Čudežna krema, ki z rezultati postreže
že po dveh tednih redne uporabe, vidno
zmanjša izrazne in zapolni globoke gube, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice
in kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Krema je primerna za vse tipe
kože, v zelo kratkem času pa je navdušila
že več kot 20 tisoč Slovenk!

 


 

Previdno pri izbiri hialurona, ki ga nanašate na svoj obraz!

 

Generični hialuron iz kitajskega uvoza ni vedno klinično preizkušen, niti testiran, da lahko zagotovi optimalne rezultate. K sreči se krema 4D Hyaluron proti gubam od drugih izdelkov razlikuje po tem, da vsebuje izključno 100-odstotni naravni hialuron evropskega izvora, ki je edinstvene kakovosti. Gre za dragoceno učinkovino, ki zagotavlja osupljive rezultate pri zmanjševanju gub in pomlajevanju kože. Hialuron evropskega izvora brez škodljivih stranskih učinkov dolgoročno zagotavlja videz gladke in mladostne kože ter izboljšuje njeno strukturo.

 

Izbrišite gubice z obraza tudi vi!

 

Preizkusite revolucionarno kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki jo lahko naročite na Lux-Factor.com ali preko telefonske številke 01 777 41 07!

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del