Radio1_v_zivo


Nagrajujemo | 22. 5. 2018 9:57
dm te časti 25. v mesecu
Osvoji darilno kartico dm v vrednosti 25 evrov
Ključne besede:     dm    rojstni dan    25 let

dm praznuje 25 let!

 

Prvih 25 let v Sloveniji, zato te 25. v mesecu častimo! Pa ne le maja, pol leta bomo s pomočjo dm-a skrbeli za brezplačne nakupe.

 

Ja, vsi se spominjamo svojega 25. rojstnega dne. To je četrt stoletja! Zavidljiva številka in prav v takem slogu jo bo dm tudi praznoval – praznoval s poslušalci Radia 1. Nepozabno!

 

Prepričani smo, da bo to največje praznovanje v Sloveniji! 25 let dm-a v Sloveniji bo praznovala vsa Slovenija.

 

Čisto enostavno! Le Radio 1 moraš poslušati.

 

Na Radiu 1 bomo vsak mesec izžrebali DAN IN MESEC V LETU, to pomeni katerikoli dan v mesecu od 1 do 31 in katerikoli mesec v letu.

 

Torej, če številki, ki ju bomo izžrebali, predstavljata tvoj rojstni datum, nam na 051 300 300 takoj sporoči svoje podatke (ime, priimek, kraj bivanja) ter svoj datum rojstva in dm te bo z malo sreče nagradil. Zate imamo posebno dm-ovo rojstnodnevno darilo, darilno kartico dm v vrednosti 25 evrov.

 

DM PRAZNUJE, PRAZNUJ ŠE TI! Praznovanje, kot ga še ni bilo!

 

 

Letos praznujemo 25 let!

 

Že 25 let stremimo k temu, da vas razveseljujemo s široko izbiro vaših najljubših izdelkov po ugodnih cenah in veseli smo, da ste nas od otvoritve prve dm prodajalne v Sloveniji do danes skupno obiskali že več kot 118.000.000-krat. Vaše zadovoljstvo je za nas najpomembnejše, zato se bomo še naprej trudili za nasmeh na vašem obrazu.

 

Z nami praznujejo tudi vaše najljubše blagovne znamke. Izbrane izdelke, za katere prejmete kar 25-kratne točke, lahko vsak mesec poiščete v svoji najljubši dm prodajalni. Na blagajni točke prejmete avtomatsko ob predložitvi nove active beauty kartice. Seznam izdelkov, za katere vam podarimo kar 25-kratne točke, si lahko ogledate tukaj.

 

Ob rojstnem dnevu svoje stranke nagrajujemo tudi z možnostjo zbiranja nalepk za ekskluzivne sete Skaza za osvežitev kuhinje in prosti čas, ki so vam na voljo do 70 % ugodneje. V naših prodajalnah poiščite najnovejšo transparentno Skazino linijo Contessa in sete Viva in Pick&go, ki si jih lahko ogledate tukaj. Nalepke lahko zbirate od 3. 5. do 3. 8. 2018, unovčite pa jih lahko do 10. 8. 2018.

 

Aktivni pa smo tudi na področju družbene odgovornosti. Ob svoji 25-letnici smo zasnovali iniciativo za gibanje otrok Rastemo s športom. Z njo želimo naše male junake spodbuditi h gibanju, športnemu udejstvovanju in medsebojnemu druženju. Vseslovensko dm iniciativo so že podprli številni slovenski vrhunski športniki. Več o iniciativi preberite tukaj.

 

 

Pravila za sodelovanje

DM TE ČASTI
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger