Quantcast
Radio1_v_zivo


dm te časti 25. v mesecu
Nagrajujemo | 22. 5. 2018 9:57
Osvoji darilno kartico dm v vrednosti 25 evrov
Ključne besede:     dm    rojstni dan    25 let

dm praznuje 25 let!

 

Prvih 25 let v Sloveniji, zato te 25. v mesecu častimo! Pa ne le maja, pol leta bomo s pomočjo dm-a skrbeli za brezplačne nakupe.

 

Ja, vsi se spominjamo svojega 25. rojstnega dne. To je četrt stoletja! Zavidljiva številka in prav v takem slogu jo bo dm tudi praznoval – praznoval s poslušalci Radia 1. Nepozabno!

 

Prepričani smo, da bo to največje praznovanje v Sloveniji! 25 let dm-a v Sloveniji bo praznovala vsa Slovenija.

 

Čisto enostavno! Le Radio 1 moraš poslušati.

 

Na Radiu 1 bomo vsak mesec izžrebali DAN IN MESEC V LETU, to pomeni katerikoli dan v mesecu od 1 do 31 in katerikoli mesec v letu.

 

Torej, če številki, ki ju bomo izžrebali, predstavljata tvoj rojstni datum, nam na 051 300 300 takoj sporoči svoje podatke (ime, priimek, kraj bivanja) ter svoj datum rojstva in dm te bo z malo sreče nagradil. Zate imamo posebno dm-ovo rojstnodnevno darilo, darilno kartico dm v vrednosti 25 evrov.

 

DM PRAZNUJE, PRAZNUJ ŠE TI! Praznovanje, kot ga še ni bilo!

 

 

Letos praznujemo 25 let!

 

Že 25 let stremimo k temu, da vas razveseljujemo s široko izbiro vaših najljubših izdelkov po ugodnih cenah in veseli smo, da ste nas od otvoritve prve dm prodajalne v Sloveniji do danes skupno obiskali že več kot 118.000.000-krat. Vaše zadovoljstvo je za nas najpomembnejše, zato se bomo še naprej trudili za nasmeh na vašem obrazu.

 

Z nami praznujejo tudi vaše najljubše blagovne znamke. Izbrane izdelke, za katere prejmete kar 25-kratne točke, lahko vsak mesec poiščete v svoji najljubši dm prodajalni. Na blagajni točke prejmete avtomatsko ob predložitvi nove active beauty kartice. Seznam izdelkov, za katere vam podarimo kar 25-kratne točke, si lahko ogledate tukaj.

 

 

Aktivni pa smo tudi na področju družbene odgovornosti. Ob svoji 25-letnici smo zasnovali iniciativo za gibanje otrok Rastemo s športom. Z njo želimo naše male junake spodbuditi h gibanju, športnemu udejstvovanju in medsebojnemu druženju. Vseslovensko dm iniciativo so že podprli številni slovenski vrhunski športniki. Več o iniciativi preberite tukaj.

 

 

Pravila za sodelovanje

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del