Quantcast
Radio1_v_zivo


KVIZ Z DONO
Nagrajujemo | 1. 10. 2018 9:25
Podelili smo brezplačne ortopedske preglede
Ključne besede:     Dona    ortopedski pregled
Kar tri nagrajence smo razveselili s specialističnim ortopedskim pregledom.

 

 

 

NAJ OBRABLJENO KOLENO NE UKRADE VAŠEGA TRENUTKA

 

Zdravilo DONA je obstojna kristalizirana oblika glukozamina, ki klinično dokazano učinkuje pri lajšanju simptomov pri blagi do zmerni osteoartrozi kolena.

 

Osteoartroza je obolenje sklepov, ki povzroči prezgodnje propadanje sklepnega hrustanca in postopno zooža sklepno špranjo, kar sčasoma vodi v menjavo sklepa. Osteoartroza največkrat prizadene sklepe, ki so obremenjeni z lastno težo – kolki, kolena, hrbtenica, pogosto pa povzroča težave tudi na malih sklepih rok. Glavni simptomi obrabe hrustanca so bolečina, težave pri gibanju in okorelost sklepov.

 

Za osteoartrozo zboli dvakrat več žensk kot moških.

 

Številne klinične študije so dokazale, da je zdravilo DONA superiorno v primerjavi z drugimi glukozamini in je zdravilo, ki doseže klinično relevantno plazemsko koncentracijo.

 

Vsebino ene vrečice dnevno zmešate v kozarcu vode in popijete med jedjo. Z rednim jemanjem zdravila kristalizirani glukozamin DONA lahko zmanjšate tveganje za menjavo sklepa še 5 let po prenehanju zdravljenja.

 

Z uživanjem zdravila kristalizirani glukozamin DONA pričnite ob prvih bolečinah v kolenu in omilite pojavnost osteoartroze.

 

Na voljo brez recepta v vseh lekarnah.

 

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

 

Viri:

 

1)      Current medical research and opinion, 2016 (Kurcharz, EJ et al.), International Journal of Rheumatic Diseases 2017 (Sukit Saengnipanthkul, et al.)

2)      Bruyere O et al. Osteoarthritis cartilage 2008

 

 

 

Nagradna igra je zaključena. Nagrajenci, ki prejmejo ortopedski pregled so:  Tomaž Rojšek, Martina Celec in Katarina Gadnik 

 

 

 

Pravila za sodelovanje