Quantcast
Radio1_v_zivo


To so NAJSLABŠI poklici na SVETU! Je tvoj med NJIMI?
Zanimivo | 15. 5. 2018 3:23
Misliš, da je tvoja služba »bedna«? Pomisli še enkrat!
Ključne besede:     poklic    poklici    služba    življenje    neverjetno    slabo    groza    bruhanje
Nekateri pa res nimajo sreče v življenju!

 

Pogosto se pritožujemo nad svojo služba in nad tem, kar moramo početi iz dneva v dan. Najraje bi dali odpoved in si našli nekaj drugega. A potem bo tudi ta nova služba verjetno zanič. No, da te nekoliko potolažimo: Ni vse tako slabo in tudi tvoja služba verjetno ni tako ZANIČ, kot pa so te službe ljudi, ki jih morajo opravljati iz dneva v dan.

ČISTILEC SNEGA V RUSIJI

To je definitivno ena izmed hujših služb. Zdi se, da se nikoli ne konča, razen če se začnejo uresničevati globalne spremembe. Poleg tega je delo nevarno, samo poglej, na kakšni višini delajo ubogi ljudje. Niti vodka nas ne spravi tam gor, kajne?

 

ČIŠČENJE POVOŽENIH ŽIVALI S CESTE

Joj, predstavljaj si, da moraš početi kaj takega? Da na cesti najdeš ubito, povoženo žival in potem si še hvaležen, da je vsaj sveže povožena. Optimizem, ki se ga ti delavci definitivno poslužujejo.  

 

ČIŠČENJE PRIREDITVENIH STRANIŠČ (Dixijev)

Zagotovo se je vsak že znašel v situaciji, ko je vstopil na takšno stranišče in mu je postalo slabo. Zagotovo je še huje za ljudi, ki morajo ta stranišča potem dejansko čistiti. Upamo lahko samo, da so ti ljudje precej dobro plačani.


 

SMETIŠČNI POTAPLJAČ

Okej, situacija postaja zmeraj slabša. Bi se bil ti pripravljen potopiti v reko, vodo polno smeti? Ne, verjetno ne!

 

PROKTOLOGIST

Veš kdo je to? To je zdravnik, ki se spozna na zadnjične odprtine. Ja, zaslužek je verjetno precej lep, tudi reševanje življenj ni slabo. A iskreno, ta službo mora res biti za en »drek«.

 

VETERINAR za "malo" večje živali!
Sploh ne vemo, kako bi rekli temu človeku. A zagotovo mora biti služba precej dobro plačana, ker je skorajda nemogoče, da bi to nekdo delal zastonj.

 

MOJSTER PEDIKURE

Glede na službe, ki smo jih omenjali do sedaj, ta niti ni videti tako slaba. A še vseeno. Biti pedikur ni precej lepa služba, saj v njej vidiš marsikaj.
KRALJEVA STRAŽA

To ti deluje kot najboljša služba na svetu, kajne? Oh, ti naivnež. Predstavljaj si, da cel dan stojiš popolnoma na miru in nekaj ljudi te fotografira in se mogoče celo fotografira s tabo. Verjemi, nekaj dni na tem delovnem mesti in že bi si želel dati odpoved.

 

ZBIRALEC MRTVIH RIB

Ja, obstaja služba za pobiranje mrtvih rib iz vode. Predstavljaj si tega fanta potem na zmenku. Tudi če mi plačajo milijone, precej verjetno zapravi za dezodorante in parfume.

 

RAZVIJANJE DEZODORANTOV

To so ljudje, ki morajo za potrebe razvoja novih in boljših dezodorantov vohati pazduhe naključnih ljudi. Grozno, definitivno ena izmed slabših služb.

 

PREIZKUŠEVALEC SPOLNIH IGRAČK

No, to je služba, ki bi bila marsikomu super. Ni precej glamurozna, je pa nujno potrebna. Naslednjič ko boš uporabil eno izmed igračk se spomni na osebo, ki jo je morala preizkusiti in potrditi, da je dobra za prodajo.

 

OSEBA, KI MORA OČISTITI PRIZORIŠČE ZLOČINA

Si že kdaj poskušal s tepiha spraviti rdeče vino? No, potem si predstavljaj, da moraš čistiti sobo oziroma prostor, kjer se je zgodil umor.

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del