Quantcast
Radio1_v_zivo


TE ŠTIRI stvari razkrivajo, ali je OSEBA, ki jo LJUBIŠ sploh prava za VSE ŽIVLJENJE!
Ljubezen in odnosi | 14. 5. 2018 15:41
Človek se lahko s pomočjo njih prepriča, ali je njegova ljubezen sploh tista prava!
Ključne besede:     zveza    razmerje    življenje    neverjetno    odnos    partner    partnerica    povezava    družina    prijatelji    znaki    poroka
Pošteno premisli, preden se z nekom za večno združiš!

 

Iskanje idealnega partnerja zna biti precej težko. Nekaterim se to enostavno zgodi, zaljubijo se in v trenutku so prepričani, da je to oseba, s katero želijo preživeti preostanek življenja. A strokovnjaki so sedaj razkrili, da ni vedno tako. Včasih se ti lahko zdi partner še tako idealen, pa v resnici ni, ko pride do skupnega življenja. Zato razkrivamo štiri FAKTORJE, ki potrjujejo, ali je tvoja ljubljena oseba res tista, s katero moraš preživeti preostanek življenja.

 

1. PRIVLAČNOST

Govorimo o telesni privlačnosti. Če ti že na začetku ni všeč to kar vidiš, potem je zelo malo verjetno, da boš s takšno osebo zdržal dlje časa. Če nam pogled na to osebo ni prijeten, potem se hitro zgodi, da iščemo neko drugo osebo. Če pa nam je všeč to, kar imamo, potem se z veseljem posvečamo tej osebi.

 

2. KARAKTER in POVEZANOST

Druga pomembna stvar je karakter neke osebe. Oseba, s katero imaš namen preživeti preostanek življenja mora biti definitivno tudi dober prijatelj/ica. Ujeti se morata v pogovoru in ostalih stvareh, všeč ti mora biti, kako govori, smeh, odnos do drugih ljudi. Vse. Predstavljaj si življenje z nekom, s katerim se sploh pogovarjati ne moreš.

 

3. UJEMANJE V POSLOVNEM IN PRIVATNEM ŽIVLJENJU

Ta korak med spoznavanjem in v iskanju potencialnega partnerja je vprašanje bodočnosti. Ti in tvoja ljubezen se morata ujemati, vajini stili življenja morajo biti povezani. S partnerjem si seveda želiš deliti hobije, interes in življenjske plane. Tu se na primer pojavi vprašanje, ali imata alergijo na karkoli ali pa če si sploh oba želita družino in kako veliko si želita.

 

4. MNENJE O PRIJATELJIH IN SORODNIKIH

S partnerjem ali partnerico sta lahko odličen par, se ujemata, a potem se tu pojavi njegovo ali njeno mišljenje o tvojih sorodnikih in o prijateljih. Postavljaš si vprašanje, če se bo tvoja boljša polovica sploh kdaj lahko vključila v tvoje življenje, ali se sploh želi spoprijateljiti s tvojimi prijatelji in kako se sploh počuti v tvoji hiši, s tvojo družino. To je zelo pomemben korak, ko se človek odloča, če z nekom želi ostati ali ne.

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del