Zapri
  Oglasno sporočilo
Radio1_v_zivo


DEŽELAK = JUNAK | 13. 5. 2018 16:48
DEŽELAK = JUNAK in letos bo potoval na RIKŠI!
Ker si vsak otrok zasluži počitnice

Miha Deželak se bo kmalu že četrtič podal na svojo plemenito dobrodelno pot. Te zanima na čem letos potoval Miha in zbiral sredstva za počitnice otrok, ki morja še niso videli? Na RIKŠI!

Deželak Junak bo šel na pot z RIKŠO!Tako je izgledalo petkovo veliko razkritje rikše pred Mercator Centrom Šiška. In ja, Deželaku se niti sanjalo ni, katero prevozno sredstvo bo uporabljal. Presenečenje je uspelo!

Fotogalerija: Veliko razkritje: DEŽELAK JUNAK gre na pot z rikšo! (34 slik)

Oglejte si galerijo slik
Deželak gre na pot z rikšo!

Tudi letos bo v ospredju akcije dobrodelnost! Izkupiček akcije bo znova namenjen otrokom iz socialno šibkih družin, ki bodo lahko tako tudi letos odšli na počitnice, ki si jih vsak otrok zasluži. 

 

S pomočjo izkupička vseh Deželakovih dobrodelnih poti po Sloveniji, smo v treh letih zbrali 200.000 evrov in počitnice na morju omogočili 700 otrokom!

 

Bo Deželaku uspelo? Brez dvoma. Že večkrat je dokazal, da ima srce na pravem mestu in s pomočjo tebe, dragi prijatelj, bo vse bistveno lažje. 


Pošlji junaško SMS sporočilo s ključno besedo POMAGAM1 ali POMAGAM5 na številko 1919.

 

Če pa bi želel donirati večji znesek, pošlji mail na: [email protected]


Deželak bo na svoji vseslovenski poti obiskal številne vasi, kraje in mesta, kjer se mu lahko pridružiš s kolesom ali samo s ploskanjem in navijanjem.