Quantcast
Radio1_v_zivo


Bivša stevardesa se je spremenila do NEPREPOZNAVNOSTI! Pravi, da se je od nekdaj počutila ''AFRIŠKO!''
OMG/WTF | 10. 5. 2018 9:54
Ko že misliš, da si videl vse ... grozno!
Ključne besede:     preobrazba    martina    big    operacija    afričanka    črnka    temnopolta    stevardesa    videz
29-letnica je iz sebe naredila pravo spako

Človeška bizarnost včasih ne pozna meja in za eno izmed njih je dokaz Martina Big. Bivša stevardesa pravi, da se je od nekdaj počutila kot Afričanka. 29-letnica je lani s pomočjo zdravnikov, ki so ji z injekcijami v kožo vbrizgavali melanin dosegla to, da je danes njena koža popolnoma temna.


Martina pred operacijami in po njih

Rodila se je leta 1988 v Nemčiji, kot belopolta oseba. Kot najstnica je bila drobna, brez oblin in nikoli preveč zadovoljna s svojo podobo. Nato je naredila prvi korak in si povečala prsi - večkrat. A to ji ni bilo dovolj, zato je z operacijami nadaljevala. 


''Od nekdaj sem si želela postati Afričanka!'' Je za medije povedala Martina, ki se je, kot sama pravi, rodila v napačnem telesu ali bolje rečeno z napačno barvo kože.

Fotogalerija: Bila je belopolta, danes pa je videti, kot prava Afričanka (9 slik)

Oglejte si galerijo slik
Obiskala je Kenijo in se preizkusila v njihovem načinu življenja


Martina preden je postala popolnoma temnopolta ... Bivša stevardesa, ki je videti starejša, kot je v resnici, je poleg temnenja kože, ogromno denarja zapravila tudi za ostale plastične operacije. Te vključujejo povečavo prsi do košarice 70 S (ena dojka tehta kar 12 kg), povečavo ustnic, operacijo nosu (širši nos, kot ga imajo temnopolti), povečava zadnjice in še nekaj drugih popravkov. Čez čas si je odstranila lasne blond podaljške in želela, da ji frizerji naredijo pričesko, ki bo čimbolj podobna taki, kot jo imajo afriške ženske - bujna, skodrana in takšna, ki spominja na ''konjsko žimo''.''Če bo moja transformacija potekala tako dobro kot do zdaj, bom kmalu prava črnka. Ne morete si predstavljati, kako dober občutek je, ko se spreminjaš v nekaj, kar si želiš od zmeraj,'' je povedala navdušena Martina, ki je s svojo novo podobo prezadovoljna.''Želim pa si, le še bolj povečati prsi in postati ženska, ki ima na svetu največje''. Zaradi prevelikih prsi je še dodala, da lahko spi le na boku, saj jo dušijo, če leži na hrbtu. 

A ker Martini ni bila dovolj le sprememba videza, je pred kratim odpotovala v Kenijo. Začela se je oblačiti v njihov tradicionalna oblačila in se čimbolj poistovetila z njihovo kulturo ter načinom življenja.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - predsedniške volitve | Volilna pravila - lokalne volitve | Seznam predvajanih del