Quantcast
Radio1_v_zivo


Oče objavil fotografijo s SVOJO DRUŽINO in razburil javnost! Kaj je ''narobe'' z ljudmi na sliki?
WOW | 9. 5. 2018 10:01
Ko izveš, kdo je na sliki ... boš zagotovo pogledal večkrat
Ključne besede:     družina    fotografija    mama    oče    sinovi    indonezija    mladost    50    videz    leta
Oče, mama in dva sinova

S sliko ni čisto nič narobe razen to, da se ti niti sanja ne, v kakšnem odnosu so ljudje na sliki.

''To ni mogoče, da imaš tako mlado in lepo ženo! Saj še niti polnoletna ni!''
So pisali pod fotografijo ljudje, ki jo je moški objavil na svojem družbenem omrežju in pod njo zapisal: ''Jaz, moja žena in najina dva sinova''.

A je resnica čisto drugačna. Biti star 50 let in izgledati kot, da jih imaš 30, je zagotovo želja vsake pripadnice nežnejšega spola. In ravno s tem se lahko pohvali ženska na fotografijah. Puspa Dewi prihaja iz Jakarte in jih ima 50. Ko se na fotografijah pojavi s svojima sinovoma, večina ljudi misli, da je njuna sestra ali da je z enim izmed niju v razmerju. 


Ko že misliš, da svečke na torti lažejo. Puspa je predkratkim dopolnila 50 let

Puspa pravi, da ima dobre gene, veliko pa tudi telovadi in se zdravo prehranjuje. Obožuje aerobiko, ples in zumbo, prav tako pa dviguje uteži. Vse to počne večkrat na teden, ne izključuje pa niti plavanja in badmintona. 


Pravi, da pri teh letih uživa bolj, kot kadarkoli prej

''Nikoli nisem podlegla plastičnim operacijam ... pač se ne staram'' se je pošalila mladostna mama in dodala, da ima pač le dobre gene, hkrati pa za svoje telo dobro skrbi.


Puspa z možem in sinovoma

''Ljudje pravijo, da sem z leti videti mlajša in se strinjam. Mislim, da sem pri teh letih srečnejša, kot nekoč. Otroci so odrasli, manj je stresa in imam več časa zase. Vse česar se lotim, se lotim z ljubeznijo, kar me ohranja mladostno tudi po duši''.


Ključ mladostnega videza je tudi redna zdrava prehrana in življenje s čim manj stresa


Skrbi tudi za svojo kožo, jo redno čisti, neguje in ne gre nikoli spati z ličili 


Z možem sta nekaj časa nazaj praznovala tudi 24-letnico poroke in jo takole proslavila s torto


Njen mlajši sin je ponosen na to, da njegova mama izgleda mladostno in se z njo rad fotografira ... čeprav ju večina zamenja, da sta par50-letnica, ki se ne stara :)
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del