Quantcast
Radio1_v_zivo


Z najnovejšo tehnologijo Nomasvello Sun&Safe do trajno gladke kože tudi med poletjem!
Oglas | 11. 6. 2018 7:26
Poletje je že tu. Vroči dnevi, lahka oblačila, veliko razgaljene kože. Ups, kaj pa lahko vidimo tam? Čudovite ženske noge, ki pa jih žal “krasijo” dlake, ki za sabo pustijo vtis zanemarjenosti in neurejenosti.
Ključne besede:     depilacija    odstranjevanje dlak    fotoepilacija    brazilska depilacija    IPL    laserska depilacija    laser

A ni treba, da je tako! Ste vedeli, da ni nikoli prepozno pričeti z laserskimi tretmaji, saj se bodo rezultati poznali že od prvega obiska naprej? Nomasvello centri so eni izmed redkih centrov, ki izvajajo tretmaje trajne depilacije tudi med poletjem. Dodatna prednost takšnega odstranjevanja dlak je tudi v tem, da si lahko med posameznimi tretmaji brez skrbi pobrijemo dlake in tako poskrbimo za svojo urejenost. Pri drugih načinih odstranjevanja dlak, na primer pri voskanju, tega ne moremo storiti, saj je potrebno počakati, da dlačice zrastejo do določene dolžine.

 

Poleg tega so posledice voskanja, britja in podobnih načinov odstranjevanja dlak določene neprijetnosti, kot so vraščanje dlačic, mozoljčki, rdečica, vnetja. Vsega tega pri fotoepilaciji ni. V to se lahko prepričate tudi z brezplačnim poskusnim tretmajem, kjer vam bodo s fotoepilacijo brezplačno odstranili dlake na manjšem delu kože in določili nastavitve za vaš tip dlak in kože.

 

Trajna laserska depilacija za vsak letni čas – brez omejitev!

 

V preteklosti na porjaveli koži zaradi visoke vsebnosti melanina ni bilo mogoče izvajati tretmajev, zato je bilo treba terapijo čez poletje prekiniti.

 

V specializiranih centrih Nomasvello so uvedli pravo revolucijo na področju trajnega odstranjevanja dlačic. Prvi so ponudili tehnologijo, ki se lahko uporablja tudi na porjaveli koži brez daljšega izogibanja soncu. Tako so znatno zmanjšali čas pred in po tretmaju, v katerem se je potrebno izogniti soncu ali ultravijoličnem sevanju v solariju. Iz 15 ali 30 dni pred in po tretmaju so ta čas skrajšali na samo 2 dni pred in po tretmaju. Sedaj boste lahko brezskrbno uživali v porjaveli koži brez motečih dlačic v vsakem letnem času.

 

 

Predstavljamo nepremagljivo Sun&Safe tehnologijo

 

Inovativno Sun&Safe tehnologijo so razvili po izčrpni študiji oddelka raziskav in razvoja v sodelovanju s podjetji, specializiranimi za IPL v ZDA in Izraelu. Na podlagi teh raziskav so pri Nomasvello uvedli določene spremembe in izboljšali različne materiale, opremo in delovne postopke. Tako so dosegli varno in učinkovito odstranjevanje dlačic tudi na koži, ki je bila izpostavljena soncu ali solariju.

 

S to revolucionarno tehnologijo pa ne dosegajo le izjemnih dolgoročnih rezultatov na porjaveli koži, ampak tudi znatno povečujejo varnost tretmajev. Zmanjšali so tudi pojav stranskih učinkov na porjaveli koži. Nomasvello postopek dela za porjavelo kožo v kombinaciji s posebnim Nomasvello hladilnim gelom zagotavlja, da je koža med tretmajem maksimalno zaščitena in sveža.

 

 

Tehnologija Sun&Safe je neboleča, učinkovita in z vidnimi rezultati od prvega obiska naprej

Primerna je za vse predele telesa in za obraz tako za moške kot za ženske. To pa še ni vse. Nomasvello centri sodelujejo s številnimi strokovnjaki in zdravniki na področju svetlobnih terapij, estetike in dermatologije, ki osebju nudijo strokovno pomoč in podporo za zagotavljanje varnih in kakovostnih tretmajev.

 

Kako poteka trajno odstranjevanje dlak po sistemu fotoepilacije?

 

Poteka po principu selektivne fototermolize. Aparat namreč oddaja svetlobo določene valovne dolžine, ki jo vpije melanin v dlačici. V dlačici se svetloba pretvori v toploto, ki se po dlačici prenese do lasnega mešička in ga uniči. Ker samo z enim tretmajem ni mogoče pregreti vseh lasnih mešičkov, so potrebne ponovitve tretmajev. Dobra novica pa je, da že po prvem obisku navadno izpade od 60 do 80% dlačic, s ponovitvami tretmajev pa lahko odstranite kar od 80 do 90 % dlačic.

 

Pri Nomasvello fotoepilaciji se uporablja intenzivna pulzirajoča svetloba (IPL), ki oddaja mešano svetlobo več valovnih dolžin, kar omogoča prilagajanje nastavitev glede na značilnosti vsake posamezne stranke. Njihovi centri vam nudijo najsodobnejšo tehnologijo zadnje generacije (60 Joulov/cm2), ki se lahko pohvali  z intenzivnim hlajenjem (Sub Zero Intense). Tako se učinkovito zmanjša občutek toplote in zagotovi visoko varnost postopka. 

 

 

V kolikor želite tudi sami preizkusiti Nomasvello fotoepilacijo, si lahko rezervirate BREZPLAČNI POSKUSNI TRETMA v katerem koli od njihovih 11ih specializiranih centrov v Sloveniji. 

 

Veseli bodo vašega obiska!