Quantcast
Radio1_v_zivo


POZABI na POZO 69, poskusi 77!
Ljubezen & seks | 5. 5. 2018 8:05
Seks položaj, ki je navdušil internet in ... tiste, ki so ga preizkusili :)
Ključne besede:     seks    spolnost    položaji    poza
Poskusita novo pozo ali pa izumita svojo! :)

Vsi poznamo (ne)slavno pozo 69, katere akrobatski stil naj bi zagotavljal užitek za oba partnerja. Ne pravimo, da temu ni tako, tisti, ki si jo je izmislil, je najverjetneje genij, je pa res, da smo naleteli na eno pozo, ki buri duhove na internetu in pospešuje srčni utrip. Tisti, ki jo prakticirajo so navdušeni in pravijo, da je mnogo boljša od klasičnega 69 položaja.

 


Položaj se imenuje "77" in predstavlja novost v svetu seks položajev, oziroma je šele pred kratkim dobil takšno ime. A brez skrbi. Za izvajanje te poze noben od vaju ne potrebuje akrobatskih sposobnosti ali nadnaravne gibčnosti, kot to zahtevajo določeni seks položaji. Poza je zelo podobna položaju žličke, izvedeta pa jo tako, da se oba uležeta na bok, moški za žensko, gledata pa v isto smer. Ženska nato svoji nogi položi preko njegove, trik pa je, da sta ves čas povezana. Ženska nato pod kotom 45 stopinj kroži z boki in tako stimulira točko G. Prav stimulacija slednje je razlog, zakaj je ta poza med ženskami zelo dobro sprejeta.

 

Zveni komplicirano? Se strinjamo pa vendar se lahko ob iskanju pravilne postavitve močno nasmejeta. :) 

 

 

Ni pa to edini položaj, ki je v zadnjem letu postal konkurenca legendarni 69-ki. Internet je spoznal tudi pozo 68! 

 

Gre za precej podoben koncept kot pri položaju 69, a z eno pomembno razliko - namesto da obema zagotavlja užitek, je ta položaj kot nalašč za tiste trenutke, ko se ti zahoče, da samo ležiš in ne počneš nič, partner pa te oralno zadovoljuje.

 Poza se izvaja tako, da moški leži spodaj z rahlo pokrčenimi koleni, ženska pa leži na njem z glavo naslonjeno na njegova stegna, in sicer tako da je njen spolni organ na dosegu njegovega jezika.

Kaj počne oseba, ki je zgoraj? Nič, udobno se namesti in uživa. Če želi, lahko vrne uslugo. :)

 

POZOR: Previdno v primerih, ko je moški bistveno težji od ženske. Takrat naj pokaže svoje bicepse in se opre na njih, da svoje partnerice ne poškuduje.

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del