Quantcast
Radio1_v_zivo


Karra: izjemna, butična, po vaši meri pripravljena doživetja na Krasu
Oglas | 8. 5. 2018 9:00
Odkrijte skriti Kras s Karro in na povsem nov način spoznajte tudi sebe, svoje prijatelje, sodelavce, družinske člane
Ključne besede:     Karra    Kras    doživetje    escape room    soba pobega v gmajni    team building    avantura    izlet

Karra je osebna gostiteljica in ustvarjalka izjemnih doživetij na Krasu. Ljubi sobe pobegov (na prostem), love za zakladom, avtentična doživetja, izvirne team buildinge in gurmanska razvajanja.

 

Karra ni del množične turistične ponudbe brezimnim gostom. Na izviren in domiseln način ponuja osebno in posebno in je prva ter edina ponudnica tovrstnih doživetij na Krasu. S Karro boste v sobi pobega, sobi pobega v gmajni, na lovu za zakladom, na obisku pri avtentičnih ustvarjalcih, na kulinaričnih razvajanjih ali izvirnih team buildingih odkrili skriti Kras z vidika domačinov, ki tu ustvarjajo in živijo.

 

Karra – odkriti skriti Kras

Zaradi prijazne klime čez vse leto, navdušujoče pokrajine, osupljivih naravnih in kulturnih znamenitosti ter prijaznih ljudi je Kras priljubljena izbira za popotniške “sladokusce”. Ohranil je svojo neokrnjenost, avtentičnost, drugačnost, zato je odlična priložnost za odmik od vsakodnevnega okolja in primik k sebi in svojim najbližjim.

 

Karra – ustvarjalka izjemnih, butičnih kraških doživetij

 

Odslej vas s svojo raznovrstno ponudbo na Krasu pričakuje Karra. Pri njej lahko odigrate katero od napetih skupinskih iger kraški pobegi (sobo pobega, sobo pobega na prostem, lov za zakladom) ali pa Karri zaupate pripravo celotnega kraškega doživetja – vključno z obiskom raznovrstnih kraških ustvarjalcev, organizacijo nastanitve in kulinaričnih razvajanj. Pri Karri organizirajo tudi izvirne team buildinge.

 

NE SPREGLEJKODA za 10% popust pri rezervaciji sobe pobega v gmajni, sobe pobega ali lova za zakladom!

 

Kraški pobegi: soba pobega, soba pobega v gmajni, lov za zakladom

 

Kraški pobegi bodo navdušili strastne reševalce zank in ugank, pronicljive detektive, ljubitelje izzivov, navdušence nad novim in izvirnim. To so napete igre, namenjene skupinam od 2 – 5 ljudi. Prek domiselnih zank in ugank boste napredovali do cilja, se medsebojno spoznavali in zabavali, obenem pa odkrivali posebnosti Krasa. Karrini kraški pobegi so namreč narejeni po izvirnih scenarijih, ki črpajo izključno iz kraške tematike.

 

Obiščite na svetu edino sobo pobega v kraški gmajni, na Krasu prvo in edino sobo pobega ter se udeležite edinstvenega lova za zakladom po eni najlepših kraških vasi.

 

“Rešitev iz gmajne” - na svetu edina soba pobega v kraški gmajni

 

Po 5 minutah hoje med kraškimi suhozidi vas bodo popeljali v najlepšo kraško dnevno sobo, v gmajno. V 60ih minutah boste morali razvozlati nabrite zanke in uganke tomajskega pastirja Karlota. Obeta se vam edinstvena soba pobega na prostem, super zabava pod kraškim nebom, na kraškem zraku, med kraško floro.

Več in rezervacijeOglejte si video.

 

Karra – “Rešitev iz gmajne”, na svetu edina soba pobega v kraški gmajni

 

“Viktorijina skrivnost” – edinstven lov za zakladom po Tomaju

 

Lov za zakladom, v katerem boste odkrivali Viktorijino skrivnost, se odvija po vasi Tomaj. To je ena najlepših kraških vasi, ki se v celoti uvršča v nepremično kulturno dediščino. Strnjeno je naseljena že dobrih 3000 let, bila je mogočen center širše regije, danes pa je večina turistov sploh ne pozna. Vam bo v 90ih minutah uspelo razvozlati Viktorijino skrivnost in se prebiti do zaklada?

 

Karra – “Viktorijina skrivnost”, edinstven lov za zakladom po eni najlepših kraških vasi

 

Več in rezervacije. Oglejte si video.

 

Kosovelova enigma - prva in edina soba pobega na Krasu, tudi za najboljše “detektive”

 

Čeprav je živel le 22 let, se je Srečko Kosovel zapisal med svetovne legende. Da bi ga bolje razumeli, se tujci po vsem svetu učijo slovenščine. Tomaj je vas Srečka Kosovela – v njej je veliki um živel in umrl. In v Tomaju je edini escape room na svetu na temo te legende! Vam bo v zaklenjeni sobi v 60ih minutah uspelo razvozlati Kosovelovo enigmo?

 


Karra – “Kosovelova enigma”, izvirni in edini escape room na Krasu

 

Več in rezervacije. Oglejte si video.

 

Doživite Kras (p)osebno: butična kraška doživetja po vaši meri

 

Praznujete osebni praznik? Želite koga prijetno presenetiti? Pripravljate izvirno rojstno dnevno zabavo? Si želite nepozabno kraško izkušnjo? Potem je Karra pravi naslov za vas. Glede na vaše želje, priložnost, razpoložljiv čas in denar ter strukturo gostov vam bodo pri Karri z veseljem ustvarili nepozabno kraško doživetje.

 

Poleg kraških pobegov vas bodo navdušili z obiski avtentičnih kraških ustvarjalcev. Karra je namreč nastala tudi zato, da poveže vrhunske kraške ustvarjalce ter v sodelovanju z njimi svojim gostom ponudi nepozabne, edinstvene izkušnje. Te so izredno raznolike – od sprehoda v tišini z delavnico vzhodnjaških gibalnih vaj v kraški naravi, nepozabnih degustacij v kraških kleteh, do obiska kamnoseške delavnice, osupljivih kraških domačij, vodenih kolesarskih tur in trekingov po kraških kolovozih, sprehoda po poteh kraških starovercev in še marsičesa.

 

Karra – butična kraška doživetja po vaši meri

 

Krasa ne smete zapustiti, ne da bi se prepustili kraškim kulinaričnim razvajanjem. Karra vam jih bo organizirala v odličnih kraških gostilnah, restavracijah, na turističnih kmetijah, pa tudi na domačem vrtu ali sredi kraške gmajne. Če Krasa ne boste želeli zapustiti že po enem dnevu, vam bodo organizirali tudi nastanitev.

 

Izvirni kraški team buildingi

 

Karra ustvarja izvirne team buildinge, ki jih pripravi po meri vsakega kolektiva posebej. Tudi tu ni zagovornica serijskih, neosebnih doživetij, zato vsako skupino preseneti s čim novim.

 

Odkrijte skriti Kras s Karro in na povsem nov način spoznajte tudi sebe, svoje prijatelje, sodelavce, družinske člane.

 

 

Kraške pobege lahko rezervirate tu:

 

Za osebno ponudbo in več informacij pa se oglasite na:

kontakt 

www.karra.si 

 

Naročnik oglasa: Ideje, koncepti in zgodbe, Vojka Žgavec Clemenz s. p.

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del