Quantcast
Radio1_v_zivo


Ko se 20-letnik s tole plavolaso lepotico pojavi v javnosti, MU JE NERODNO! Je z njo kaj narobe?!
WOW | 23. 4. 2018 10:33
''Prijatelji me včasih zbadajo, a se ne oziram na to''
Ključne besede:     mama    sin    shimmi    mladost    videz    plavolaska    javnost    velika britanija
Shimmi in njen 20-letni sin, ki ga velikokrat zamenjajo za njenega partnerja

Shimmi Munshi je ženska, s katero ni prav nič narobe in je za svoja leta videti precej bolje, kot marsikatera njena vrstnica. Pravi, da se očitno ne stara in se lahko pohvali s tem, da že vrsto let izgleda enako.


''Včasih mi je nerodno, ko me prijatelji zbadajo, češ, kako hudo bejbo imam in da bi tudi oni z veseljem imeli tako'' je povedal Ameen, ki pravi, da se danes temu le še nasmeje, čeprav mu ni vseeno, da tako govorijo o osebi, ki je njegova mama

Pri svojih 41-ih letih se lahko kosa z marsikatero 20-letnico, saj je videti nadvse fantastično. Trdi, da ni nikoli podlegla lepotnim operacijam in gre zasluga le dobrim genom. Na fotografijah se velikokrat pojavi s sinom Ameenom, ki ga vsi, hočeš nočeš zamenjujejo za njenega partnerja. Skupaj živita v Veliki Britaniji in je mama samohranilka. V življenju ji ni bilo najlažje, saj je morala že zelo zgodaj odrasti, postati mama in se hkrati soočiti s stvarmi, ki ji niso dopuščale, da bi lahko uživala mladost tako, kot njene vrstnice. Kljub temu da je mama postala zelo zgodaj, je vedno poskrbela, da sinu ni nič manjkalo in mu je omogočila vse najboljše. Najtežje ji je bilo, ko je bil Ameen še majhen in je morala uskladiti tako službo, kot tudi to, da je čim več časa preživela z njim. ''Živela sem precej stresno, a se mi očitno posledice nič ne poznajo - nimam ne gub, niti sivih las.'' Trdi pa tudi, da ni nikoli podlegla lepotnim operacijam in svoje kože ne neguje z nobenimi posebnimi kremami ter pravi, da gredo vse zasluge le dobrim genom. Povedala je še, da ženske velikokrat pri njej iščejo nasvete, kako ostati tako mladosten. Najbolj zanimivo je to, da se vse njene prijateljice starajo, a le ona ostaja enaka, za kar so ji velikokrat kar malce nevoščljive.

''V življenju nisem nikoli kadila in pila, zelo rada pa popijem veliko zelenega čaja. Veliko časa posvetim športu in čez dan popijem veliko vode. To je čisto enostavna formula za mladostni videz - le držati se jo je treba''.41-letnica morda res nima težav z gubami in sivimi lasmi, je pa zato precej bolehna, saj ima bolezen imenovano gastropareza. Gre za motnjo v praznjenju želodca, ker mišice želodca ne delujejo pravilno in se težave pojavijo po jedi. Zaradi tega veliko bruha in je redna obiskovalka bolnišnic.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del