Quantcast
Radio1_v_zivo


Robert Roškar gre na Eurosong z Alpino
Nagrajujemo | 3. 5. 2018 18:24
Robert Roškar bo na Eurosong v Lizbono potoval v NOVI moški kolekciji obutve ALPINA
Ključne besede:     Robert Roškar    Lizbona    Eurosong    Alpina

OBUTI ... NE MAČEK, TEMVEČ ROBERT ROŠKAR Z ALPINO. Robert Roškar bo na Eurosong v Lizbono potoval v NOVI moški kolekciji obutve ALPINA, in sicer od 5. 5. do 13. 5. 2018.

 

Voditelj Radia 1 od 10h do 13h Robert Roškar prisega na modo in je vedno rad v koraku z NAJNOVEJŠIMI TRENDI. Prav takšen pa je tudi dogodek EUROSONG, ki ga Robert Roškar za Radio 1 spremlja že 8. leto zapored. Letos bo tako odpotoval na Portugalsko. Ena najpomembnejših stvari, ki jih mora izbrati pred odhodom, pa je obutev – za vsak večer NOVA, UDOBNA, MLADOSTNA, KAKOVOSTNA in iz NARAVNIH MATERIALOV moška obutev ALPINA.


Robert Roškar bo na Radiu 1 pripravil VIKEND EVROVIZIJSKIH PESMI, z glasbo in novicami ter nam poročal o dogajanju v Lizboni, vsakič z drugim parom obutve ALPINA. 

 

 

ALPINA je slovensko podjetje z več kot 70-letno tradicijo. Razvijajo in izdelujejo žensko in moško modno obutev, pohodno obutev, čevlje za prosti čas, in tek  na smučeh in smučarske čevlje. Njihova prednost so udobna kopita, kakovostna izdelava in inovativne rešitve  ki odlikujejo čevlje, (če govorimo tudi o športu, potem to ni najbolj primerno). V ponudbi imajo usnjeno  modno obutev, ki zadosti številnim okusom tako mlajših kot starejših uporabnikov. . Prav  razvoju obutve, ki je namenjena mlajši, urbani  generaciji, v zadnjem času posvečajo še več pozornosti. 

 

Moška kolekcija pomlad-poletje 2018 na police prinaša popolnoma prenovljeno moško modno obutev Alpina, Binom in drugih blagovnih znamk. Nova kolekcija izpolnjuje pričakovanja sodobnega moškega po udobju, funkcionalnosti in  trendovskem videzu. 

 

V ponudbi imajo tudi inovativno moško obutev Binom, ki je posebna predvsem zaradi  VCP vložka, ki omogoča prilagajanje  volumna za levo in desno stopalo posebej. Čevlji Binom se vam  popolnoma prilagodijo, zato so  primerni tudi za širša stopala.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del