Radio1_v_zivo


Mama NADJA vsak dan TEHTA svojo 6-letno HČER. Razlog je RAZBURIL javnost!!
OMG/WTF | 22. 4. 2018 3:50
Poleg tega jo je »morila« še z drugimi stvarmi!
Ključne besede:     tehtanje    mama    hčer    družina    neverjetno    tehtanje    žalostno    disciplina    
Ta mama s svojo 6-letno hčerko počne nekaj neobičajnega!

 

Kontrola obrokov, vsak dan jo tehta ter sili v telesno vadbo. To je rutina, ki jo je svoji šestletni hčerki pripravila mama. Vse to pa zaradi strahu pred debelostjo. Britanka je priznala, da je hčerko dojila in otrok se je zelo hitro rodil. Seveda je tudi rasla in teža njene hčerke je bila vse večja. Nekega dne je Britanka opazila, da punca ne raste več, zato je začela s poostrenim nadzorom, da se slučajno ne zredi. 

V nekem intervjuju je povedala, da je tudi njej mama kot otroku ukazovala, koliko in kaj sme pojesti, da se ne bi zredila in to sedaj ona počne svojemu otroku. Ne želi, da bi hči kadarkoli imela težave s težo in prepričana je, da ji bo nekoč ZELO hvaležna! Redno jo motivira, da telovadi ter jo vsak dan tehta. Ko jo je novinarka vprašala, če se ji ne zdi to nekoliko pretirano je odgovorila: »Ne, njej se vse skupaj zdi kot zabavna igra!«


Mama se udeležuje pogovornih oddaj, kjer razlaga o svojem početju. Večinoma naleti na kritike!

Včasih se stehtata tudi obe skupaj in se smejita in zabavata. Nadja je povedala, da lahko punčko nekdo tudi vpraša, če jo mama vsak dan tehta, pa bo odgovorila, da sploh ne ve, o čem govorite.

Kakšno pa je tvoje mnenje? Se ti zdi, da mama pretirava ali se ti zdi prav, da se otroka že zgodaj navadi na neko disciplino?