Quantcast
Radio1_v_zivo


Te jezi šef, preveč dela in nespečnost ?
Oglas | 23. 4. 2018 2:47
Rastlinski izvleček, ki je v ljudski medicini znan že več tisoč let
Ključne besede:     baldrijan    Baldrimed    nespečnost    stres

Merila za uspeh in učinkovitost so čedalje višja, hiter tempo življenja nam poruši notranje ravnovesje, zaradi česar težko zaspimo, se zbujamo ponoči in ne moremo zaspati.

 

Pri nespečnosti in nervozi lahko pomagajo tudi rastlinskimi izvečki

 

Veliko ljudi si pomaga na tradicionalen način: s čaji poprove mete in melise ter toplim mlekom in žličko medu; daleč najbolj cenjen in uveljavljen,  tudi v Evropi, je izvleček baldrijana. V ljudski medicini je znan že več tisoč let. V preteklosti so z njim  zdravili histerijo, krče, migreno, in nespečnost, danes pa so njegovo učinkovitost pri pomirjanju in nespečnosti znanstveno dokazali z raziskavami in zbrali dovolj dokazov, da se izvleček tudi v uradni medicini lahko v pravem odmerku uporabi za lajšanje blagih oblik psihične napetosti in nemira, razdražljivosti ter pri nespečnosti.

 

Pomemben je pravi izvleček

 

Izvleček mora ustrezati  merilom  farmakopeje – zakonika za lekarnarje in proizvajalce zdravil, kar zagotavlja, da ima pravo vsebnost učinkovin in da je odmerek učinkovin v izdelku, v katerega je vgrajen, vedno enak.

 

Zbranost, pomirjenost in spočitost

 

Baldrijan pomirja in lajša nespečnost. Odlikuje  ga varnost uporabe, saj se tudi po dolgotrajni uporabi ne razvije odvisnost, odveč pa je tudi zaskrbljenost glede dnevne zbranosti. Pomaga pri znakih živčnosti, kot so: psihična napetost, nemirnost, razdražljivost, motnje zbranosti (npr. trema pred nastopi, izpiti) in nespečnost.

 

Z Baldrimedom nad stres in slab spanec

 

 

  • Najmočnejši baldrijan v Sloveniji
  • Varen tudi pri dolgotrajni uporabi
  • Ne povzroča odvisnosti

 

 

Pred uporabo natančno preberite navodilo. O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

 

Nakup: 080 32 35 (med 8. in 15. uro) ali www.fidimed.si

            FidiMed – tradicija zaupanja in kakovosti

 

BAL1013-13