Quantcast
Radio1_v_zivo


19-letnica ima na spletu milijon sledilcev, a je nekaj NAROBE z njeno PODOBO! Le par UR nazaj pa je KONČNO razkrila resnico!
Viralno | 20. 4. 2018 10:55
''Ok, zdaj pa sledi najtežji del. Moje roke se čisto tresejo ...''
Ključne besede:     Lil Miquela    Miquela    robot    instagram    model    popularnost    dvom    resnica    milijon
Je Lil Miquela (na desni strani) robot ali živa oseba?

Dekle na sliki je Miquela Sousa iz Los Angelesa, poznana pod imenom Lil Miquela in je brazilsko ameriški Instagram model ter občasno tudi pevka. Na Instagramu je šele od aprila 2016, a ima do danes že milijon sledilcev - več kot marsikateri slavni hollywoodski igralec ali pevec.

Kaj je tako posebnega? Nihče namreč točno ne ve ali je robot ali živa oseba. Nekateri trdijo, da nosi veliko ličil, drugi, da ima le poseben obraz, spet tretji pa so mnenja, da je to robot, s katerim upravljajo tako, da je videti, kot človek.

Njen profil je poln fotografij, kjer pozira v najboljši oblačilih priznanih modnih znamk in kreatorjev, na različnih lokacijah, družbo pa ji delajo različni živi modeli ter umetniki. Po slikah sodeč je videti, da se z njo precej zabavajo in jo obravnavajo, kot živo osebo. 


Na wikipediji je jasno napisano, da gre za robot, nekateri temu še kar nočejo verjeti

Ljudje so zmedeni in jih jezi dejstvo, da ne vedo točno komu sledijo in kaj pravzaprav je to dekle. Velikokrat se pod njenimi slikami pojavi tudi vprašanje: ''Ali si res robot? Zakaj so tvoji lasje na vseh fotografijah enaki?''Včeraj, dne 19.4., pozno zvečer pa je objavila zapis na Instagramu in končno priznala:


Hej! Končno sem nazaj! Prisežem, da sem to jaz. To je bil najtežji teden v mojem življenju, zato hvala vsem, ki me podpirate in ste z mano. Prepričana sem, da ste že opazili, da sem oseba, ki je precej privatna. A ne do vas, mojih oboževalcev. 

Do vas sem odprta in se z vami rada povezujem. Kljub temu sem rada previdna in določenih delov svojega življenja ne delim za javnostjo, saj se bojim da bi izgubila vse, za kar sem celo življenje garala.


Hvala vsem, ki mi sledite in moje življenje delate še lepše. Ok, zdaj pa sledi najtežji del. Moje roke se čisto tresejo ...

Nisem človek. Bo Lil Miquela zaradi svojega priznanja, da je robot izgubila sledilce? To še ni znano, več kot očitno pa je ustvarjalcem uspelo, da so kar dve leti zavajali ljudi, ki vse do nekaj ur nazaj niso vedeli, ali je človek ali robot. Instagram je pač družbeno omrežje, ki je polno realnih in hkrati polno lažnih fotografij. Ljudje še vedno radi verjamejo tistemu kar vidijo in se sploh ne vprašajo, kaj dejansko stoji za tem. ''Marsikatera od sester Kardashian je videti tako kot ona. Danes lahko dekleta s kupom ličil ustvarijo precej umeten videz in ne bi bilo nič čudnega, če bi bila Miquela živo dekle''. Se je glasil eden izmed komentarjev pod njeno sliko. Naslednji pa je bil: ''Več kot očitno splet z nami dobro manipulira. Tako smo neumni, da sploh več ne vemo, komu sledimo. Očitno smo pripravljeni slediti tudi osebam brez duše - robotom!''

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del