Radio1_v_zivo


Ko sta se spoznala prvič, jo je zavrnil! Dve leti kasneje ONA stori nekaj NEPRIČAKOVANEGA - na to ne bi pomislil nikoli!
Zanimivo | 18. 4. 2018 13:06
Storila je nekaj, kar ji je za vedno spremenilo življenje
Ključne besede:     transpolnost    trans    sprememba    spol    ženska    par    Erin    Jared    razmerje    zavrnitev
Najprej jo je zavrnil, nato je spremenila spol, pa sta postala par!

Erin Anderson je danes privlačna 22-letnica, ki je od nekdaj vedela, da je rojena v napačnem telesu in ni ustvarjena za to, da je moški. Že pri komaj treh letih, ko so se njeni vrstniki igrali z avtomobilčki, se je rada oblačila v mamine obleke ter se igrala z ličili.


Erin je bila nekoč Aaron, ki je vedno nekoliko spominjal na dekle

Ko je bila še fant po imenu Aaron in ji je bilo 18-let, je na Facebooku spoznala 28-letnega fanta po imenu Jared Norris. Videla je njegovo sliko in zdel se ji je luškan. Kontaktirala ga je, a ni kazal nobenega zanimanja in jo vljudno zavrnil - navsezadnje je bila fant, Jared pa je imel rad dekleta. 


Erin je danes prelepa mladenka, ki končno živi tako, kot si je vedno želela 

Dve leti kasneje se zgodi NEPRIČAKOVAN PREOBRAT!

Končno se je začela spreminjati v pravo žensko. Skoraj dve leti je bila na hormonskih terapijah, šla na operacijo prsi, zdaj pa je le še v čakanju spremembe spola (beri: odstranitev moškega spolnega uda). In ravno ta čas, ko je vizualno postajala ženska, ji je Jared všečkal sliko na Instagramu profilu, ne vedoč, da je to tisti fant, ki ga je nekoč zavrnil. 


Par pravi, da njuna pot ni bila lahka, saj sta prejela veliko grdih komentarjev 

Po dveh letih ji je všečkal sliko na Instagram profilu in takrat se je vse spremenilo 


''Ko sem videla, da je po 2-eh letih, ko me je zavrnil, všečkal mojo fotografijo, sem ga nemudoma kontaktirala. Niti sanjalo se mu ni, da sem to jaz - fant, ki ga je nekoč zavrnil. Poslala sem mu telefonsko številko in čez 5 minut sem od njega prejela sms. Klepetala sva, naslednji dan pa sva se že dobila - bil je ravno moj rojstni dan. Takoj sva si bila všeč in naslednji teden sva postala par, kar sva javno oznanila tudi preko Facebooka!'' Se spominja Erin.


22-letnica je končno zadovoljna sama s seboj

Jared sprva ni vedel, da hodi z dekletom, ki je bila nekoč fant in nekdo, ki ga je v preteklosti zavrnil. Erin mu je o sebi razkrila vse podrobnosti, saj pred njim ni želela imeti skrivnosti. Ko sta se pogovorila, sta spoznala, da sta ustvarjena drug za drugega. 


Erin se rada liči, a se udobno počuti tudi brez ličil

''Ko sem postala ženska, sem postala všeč veliko moškim in prejela veliko ponudb, dokler niso izvedeli, kaj sem bila nekoč. Takrat so se me ustrašili. Razen Jared. On in njegova družina so me sprejeli takšno, kot sem ter nama stojijo ob strani''.


Brez težav se obleče v kopalke in pokaže zapeljivo telo

Jared: ''Trenutno je ravno v čakanju, da popolnoma spremeni spol in da bo postala še bolj ženstvena, čeprav jo že zdaj sprejemam. Ljubim jo kot osebo in mislim, da je prelepa. Vem, pa da ji sprememba spola pomeni veliko, zato jo pri tem podpiram''. 


Jared je ponosen nanjo in se z veseljem z njo pokaže v javnosti

Jared jo je sprejel takšno kot je in ga čisto nič ne moti, da je bila nekoč fant. Zdaj je dekle, zato se ne ozira na preteklost. Živita kar se da umirjeno in se skušata čim bolj izogibati zlobnim jezikom.