Radio1_v_zivo


Moški, rojeni v teh TREH astroloških znamenjih si NE ŽELIJO otrok!
Horoskop | 18. 4. 2018 3:56
Ti si jih morda zelo želiš, on pa verjetno nad idejo o kupu otrok NI tako navdušen!
Ključne besede:     horoskop    moški    otroci    želja    družina    neverjetno
Če je tvoja boljša polovica rojena pod enim izmed teh treh znamenj, potem imamo zate slabo novico!

Vsak ima polno želja, ki jih želi v življenju uresničiti. A marsikdaj so nerealne. Žal niso vsi moški takšni, da bi sanjali o otrocih in o poroki. In kakšno vezo ima to z astrologijo? No, govori se, da moški, ki so po horoskopu eden o teh treh znakov, ne marajo ne ideje o poroki in ne ideje o otrocih.

 

OVEN

Moški ovni ljubijo samo svoj posel. Svoje življenje gradijo na poslovnem uspehu. Na poti do glavnega ga nič ne more zaustaviti in prav zaradi tega potrebuje ogromno časa, da se odloči za otroke in družino. Če sploh se. Moti ga, ker ve, da ga to lahko zmoti pri njegovem uspehu.




STRELEC

Strelci so pravi avanturisti in so stalno v akciji. Skozi življenje želi potovati spontano in svobodno, sicer kaj kmalu postane nesrečen. Boji se, da se bo mogel zaradi otroka odpovedati svobodi in tako ne bo več odgovoren sam zase.



VODNAR

Vodnarji so svobodne in kreativne duše, ki se rade prepustijo sanjarjenju. Ne morejo se sprijazniti z mislijo, da bi bili starši. Z veseljem je v družbi drugih ljudi, zato ga je strah, da bi se z otrokom zavezal neki celoživljenjski odgovornosti!