Quantcast
Radio1_v_zivo


13. dm TEK ZA ŽENSKE
Nagrajujemo | 11. 5. 2018 8:22
Tudi tokrat bo za priprave na dm tek skrbel MIHA DEŽELAK!
Ključne besede:     DM tek    ženske    Miha Deželak

Za 13. dm TEK NI OVIR!

 

Tudi če nisi v formi, ne skrbi! Za tvojo formo bo dm poskrbel s skupnimi pripravami, kjer pa ne bo prisoten zgolj profesionalni kondicijski trener, ampak tudi naš Miha Deželak - najboljši prijatelj žensk ;). Navsezadnje je dm = Deželak Miha!

 

V aprilu in maju se tako obetajo posebne priprave oziroma kondicijski treningi z Deželakom na čelu.

 

Dekleta in žene, vabljene na Deželakove priprave, kjer bo najbolj pridne čakalo presenečenje:

 

  • V ČETRTEK, 19.4. 2018 se je  Miha Deželak udeležil PRIPRAV NA dm TEK V NOVEM MESTU ... z vami tudi AVTOBUS RADIA 1 ter King-a, ki sta vodila program v živo od 16 do 19! 


 

 

 

 

Deželakove priprave na dm tek za ženske so se začele v Novem mestu

  

 

 

  • 10.5. 2018 se je Miha Deželak udeležil PRIPRAV NA dm TEK V LJUBLJANI


    Fotogalerija: Deželakove priprave na DM ženski tek (12 slik)

    Oglejte si galerijo slik
    DEŽELAKOVE PRIPRAVE v Tivoliju

 

 

Tekačice, ki boste Mihu pomagale pri opravljanju posebnih nalog, si boste lahko med drugim prislužile brezplačno prijavo za 13. dm tek.

 

Po uspešnih pripravah pa sledi »dan D« in 13. dm TEK ZA ŽENSKE, ki bo v soboto, 26. maja 2018.

 

ZBIRNO MESTO: PARK TIVOLI, LJUBLJANA

POSEBNI GOST – TEKAČ: MIHA DEŽELAK, ki bo tekel s »svojimi« desetimi tekačicami ;)

 

Za dodatne informacije pozorno spremljaj Radio 1, našo spletno stran in spletno stran www.tekzazenske.si.

 

Se vidimo!

 

 

 

dm tek za ženske: razgiban dan v družbi energičnih žensk

 

V soboto, 26. maja, bodo ljubljanski park Tivoli ponovno napolnile tekačice iz vse Slovenije, ki jim tek predstavlja zdrav način življenja in odlično priložnost za druženje. Tudi na letošnjem – že 13. dm teku za ženske – bosta na voljo 5- in 10-kilometrska trasa, medtem ko se bodo najmlajši zabavali na Oskarjevem teku. Za čim bolj umirjeno pripravo se lahko tekačice na tek prijavijo kar preko spleta iz udobnega domačega naslanjača, kamor so se zleknile po uspešno opravljenem tekaškem treningu. Tega se lahko udeležijo tudi v vseh večjih slovenskih mestih, v katerih že potekajo skupinske priprave. Prav tako bodo dame letos startne številke s čipom in vrečke presenečenja lahko prevzele izključno teden dni pred dogodkom. Letošnji dm tek za ženske pa ima že tradicionalno tudi dobrodelno noto. Na dogodku bodo pri dm ob praznovanju 25-letnice izbranim športnim organizacijam v sklopu iniciative Rastemo s športom podelili finančno podporo v skupni vrednosti 25.000 EUR za izvajanje brezplačnih športnih uric za otroke.

 

dm tek za ženske tako ni namenjen le športnemu udejstvovanju aktivnih dam, temveč je dogodek za vso družino. Je tudi priložnost za zabavno in druženje. Za to bodo poskrbeli tudi voditelja Klemen Bunderla in Klemen Bučar, skupina Čuki ter glasbeni gost presenečenja, na dogodku pa ne bo manjkalo znanih Slovenk in Slovencev. Več informacij o 13. dm teku za ženske je na voljo na www.tekzazenske.si.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del