Quantcast
Radio1_v_zivo


ZELO VROČ HOROSKOP: Najljubše seks poze glede na znamenje
Horoskop | 13. 4. 2018 16:00
Škorpijon obožuje lisice, Rak pa ti lahko celo spraska hrbet
Ključne besede:     horoskop    seks    poze    položaj    nasveti    astrologija    resnica    neverjetno
Kaj bosta pa vidva počela danes zvečer?

Vroče, vroče, joj, kako je vroče. Horoskop ti bo razkril, kakšen seks ima najraje posamezno znamenje in ti tako pomagal, da boš lahko malce bolj prebral osebo, s katero si boš delil posteljo. Tudi, če že vse obvladaš in točno veš, kako se stvari streže, ni nikoli slabo, če se še malce dopolniš in kaj novega izveš. 

 

OVEN


Oven je rad vodja in prav tako ima rad vajeti v rokah tudi v postelji. Je hiter, dominanten in agresiven. Včasih je celo malce sebičen, saj več misli na svoje užitke kot na partnerjeve.

 

Najljubša poza: Ženska je zgoraj in je z obrazom obrnjena proti njegovim stopalom. Se pravi jo moški gleda v hrbet. To je popolna poza za oba spola, saj omogoča, da imata oba situacijo pod kontrolo.

Najbolj primerni partnerji za seks: Lev, Tehtnica, Dvojček, Škorpijon

 

 

BIK


Bik obožuje čustveni seks, brez hitenja, saj mu je užitek partnerja na prvem mestu. Med seksom vklopi vse svoje čute in želi občutiti s partnerjem vso intimo.

 

Najljubša poza: Verjeti ali ne, je to misijonarska poza. Bik ima rad to pozo, ker mu omogoča, da se lahko dosti dotika s kožo ter se hkrati poljublja s partnerjem in ga gleda v oči.

Najbolj primerni partnerji za seks: Škorpijon, Rak, Devica, Kozorog
 

 

DVOJČEK


Dvojček je tisti, ki bi rad vse možne poze doživel v eni noči. Rad masturbira in uporablja različne spolne igračke. Rad ima dolge predigre, saj ve, da bo potem orgazem boljši in močnejši.

 

Najljubša poza: Rad ima seks v stoječih pozah. Odgovarja mu, da osebo prisloni ob zid ali pa je sam tisti, ki je prislonjen. Prav tako mu je všeč, če lahko z osebo uporabita kar kuhinjsko mizo.

Najbolj primerni partnerji za seks: Oven, Dvojček, Strelec, Vodnar

 

 

 

RAK

 

Rak ne rad pokaže preveč čustev med samim seksom, zato je partnerju večkrat težko, saj ne ve ali mu ugaja ali ne. Nekaj časa potrebuje, da mu popustijo vse zavore in pokaže tudi on nekaj divje plati. Ni sebičen in rad vidi, da tudi partner uživa v seksu z njim.

 

Najljubša poza: Moški ima rad, da je ženska na njem. Rad jo gleda v obraz. Včasih, ko je preveč vzburjen, je zmožen, da ti spraska hrbet.

Najbolj primerni partnerji za seks: Bik, Lev, Kozorog, Ribi

 

 

LEV

 

Lev je naravni talent v postelji in na to je zelo ponosen. Ni sebičen in nikakor ne misli samo na svoje zadovoljstvo. Rad ima, da ga nasprotni spol obravnava tako, da se počuti kraljevsko, se pravi, mu nameni dosti pozornosti. Včasih želi naglas slišati, kako je dober v tem, kar počne.

 

Najljubša poza: Lev obožuje seks od zadaj – po pasje. Med seksom se rad gleda tudi v ogledalu, saj ga to zelo vzburja. Če je ogledalo večje, je to zanj toliko bolje, saj lahko vidi v njem potek celotne akcije.

Najbolj primerni partnerji za seks: Škorpijon, Oven, Strelec, Lev

 

 

DEVICA

 

Za devico velja pravilo – neposredna in učinkovita. Rada vidi, da ji partner pove, česa si želi v postelji in mu v tem skuša ustreči. Nima rada preveč zapletenih poz, ki spominjajo na vaje iz joge, saj se potem ne počuti ugodno. Vzburja jo predvsem to, da partner z njo uživa in ji to brez sramu pokaže.

 

Najljubša poza: Najrajši ima pozo, ko je ženska obrnjena proti moškemu z obrazom, on jo drži v zraku medtem, ko ga ona objema z nogami okoli telesa. Rada pa ima tudi seks pod prho.

Najbolj primerni partnerji: Bik, Tehtnica, Riba, Kozorog

 

 

TEHTNICA

 

Tehtnica je tista, ki med samim spolnim odnosom ceni lepoto, vendar ne gre za njen ali partnerjev videz, ampak predvsem za okolje, kjer se nahaja (estetska lepota). Le tako se bo počutila popolno in se bo lahko popolnoma predala užitkom. Želi, da oba s partnerjem uživata enako.

 

Najljubša poza: Tehtnica ima najraje pozo, kjer moški sedi na tleh ali postelji razširjenih nog in malce pokrčenih v kolenu. Ženska sedi na njem tako, da ga lahko z nogami objame okoli bokov.

Najbolj primerni partnerji za seks: Oven, Dvojček, Lev, Strelec

 

Da si boš lažje predstavljal, kako ta poza izgleda ( seveda brez oblačil )

 


ŠKORPIJON

Škorpijon je malce skrivnosten in včasih bolj samotarske sorte. Ko pa gre za posteljne aktivnosti je v globini duše zelo strasten in čustven, kar nekatere ljudi preseneti. Točno ve, kaj želi v postelji in ne bo odnehal, dokler tega ne dobi. Prav tako ne bo odnehal, dokler tudi partner ne doživi orgazma.

 

Najljubša poza: Škorpijon nima samo ene poze, ki bi mu bila najljubša, saj obožuje vse. Rad ima tudi igre z lisicami ali prevezami čez oči, to ga namreč strašno vzburja.

Najbolj primerni partnerji za seks: Bik, Lev, Škorpijon, Ribi

 

 

Si rad vklenjen? Pusti se vkleniti!

 

STRELEC

 

Strelec je svobodnega duha in včasih spominja na divjo žival. V seksu je spontan in ne zadržuje se samo v eni pozi, saj bi mu hitro postalo dolgčas. Zelo rad poskusi kaj novega.

 

Najljubša poza: Rad ima, da je ženska spredaj in on zadaj. Se pravi ima rad po pasje, vendar ne na klasični način, ampak, da oba stojita. Tudi seks na osamljenih javnih mestih ga zelo vzburja.

Najbolj primerni partnerji za seks: Lev, Oven, Dvojček, Vodnar

 

 

KOZOROG

 

Zelo pomembno mu je, da se s partnerjem počuti dobro, sproščeno in intimno, da bi lahko kar se da užival v seksu. Ko se enkrat sprosti, zanj v postelji ni meja in bo želel poskusiti vse. Kozoroga vzburja, da je partner nad njim malce avtoritativen. V postelji ima rad spolne igračke, biče, lisice, kostume …

 

Najljubša poza: Ženska kozoroginja rada leži na trebuhu, moški pa je na njej. Velja tudi obratno, da je ženska na moškem in obadva v tem zelo uživata.

Najbolj primerni partnerji za seks: Rak, Bik, Kozorog, Devica

 

 

VODNAR

 

Vodnar je tisti, ki seksa nima za preveč intimno stvar, ampak ga doživlja bolj kot zabavo. Rad ima moderne in kvalitetne spolne igračke, ki mu pomagajo, da lažje doživi vrhunec. 

 

Najljubša poza: Uživa, kadar leži na hrbtu in se igra sam s sabo, medtem, ko ga partner opazuje. To mu je erotično in ga pripravi do tega, da bo seks še bolj divji.

Najbolj primerni partnerji za seks: Dvojčki, Vodnar, Strelec, Devica

 

 

RIBI

 

Ribice so nežna znamenja in so glede seksa zelo čustveni. Zelo dobro lahko preberejo kaj partnerju paše in kaj ne ter točno vedo kako ga zadovoljiti. Riba je romantična in nežna ljubimka.

 

Najljubša poza: Rada ima pozo, kjer oba s partnerjem ležita na boku, on pa je zanjo. Zelo ji je pomemben partnerjev dotik in intima.


Najbolj primerni partnerji za seks: Škorpijon, Rak, Devica, Tehtnica

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del