Quantcast
Radio1_v_zivo


26-letnik s spremembo videza tako navdušil javnost, da si je prislužil NAJBOLJ kul vzdevek!
WOW | 13. 4. 2018 4:35
''Vauuuu, to je najlepši moški kar sem jih kdaj videla!''
Ključne besede:     Jeffrey    Kendall    princ    hujšanje    sprememba    Disney    splet
Shujšal in postal pravi lepotec!

Prihaja tisti letni čas, ko začnemo razmišljati o ''projektu plaža'' in z njim povezanim hujšanjem, da bomo v poletnih oblačilih ter predvsem kopalkah izgledali kar se da dobro. 

26-letni Jeffrey Kendall pa o tem ni le razmišljal, ampak stvari prijel v svoje roke in naredil drastično spremembo, ki mu je življenje obrnila na bolje. Svoj videz je spremenil do te mere, da si je celo prislužil vzdevek Princ, saj je začel ljudi spominjati na Princa Adama iz Disneyjevih risank.
 

Jeffrey je bil od nekdaj malce bolj debelušen in zaradi tega precej nesrečen

Za tako veliko spremembo se je odločil, ko mu je leta 2015 zbolela mama in je bila zaradi hude možganske okvare v komi celih 7 mesecev. Ko je čez čas moral skrbeti za njo, je spoznal, kaj v resnici pomeni biti zdrav. Njegova mama mu je bila v vzor, saj se je borila za življenje in pokazala, kaj vse lahko dosežeš z močno voljo. 

''Ko sem jo gledal na bolniški postelji, čisto nepremično, sem podoživljal strašansko bolečino. Prepričan sem, da gredo vse zasluge moji mami, ki je najbolj močna oseba, kar jih poznam. Vlila mi je upanje''.Jeffrey je imel s svojim videzom težave že od rane mladosti. Imej je izredno slabo samopodobo, trpel je za depresijo, v svoji koži pa se ni nikoli počutil dobro. V šoli so se iz njega nonstop norčevali, kar mu je pustilo posledice in mu zbilo samozavest. 

''Moj prijatelj je bil tudi v zelo slabem obdobju, saj se je tisti čas razšel s punco, zato sva se skupaj odločila, da narediva spremembo in drug drugega motivirava''. ''Začela sva živeti bolj aktivno in v svoje življenje vnesla novosti. Veliko sva tekla, pričela dvigovati uteži, poskusil pa sem tudi z jogo. Iz dneva v dan sem postal bolj motiviran. Presegel sem samega sebe. Moje počutje je bilo boljše, končno sem začel uživati.'' Očarljivi mladenič je v treh mesecih izgubil 30 kilogramov. Svojo neverjetno transformacijo je delil tudi na spletu, da bi vsem, ki nimajo volje pokazal, kako lahko spremenijo svoje življenje in z voljo dosežejo tisto, kar se jim zdi nemogoče.


Jeffrey je postal pravi zapeljivec in je dobil kar nekaj oboževalk

Takoj, ko je svojo sliko objavil na splet, se ga je prijel vzdevek princ.   Zaradi svojih lepih dolgih las in oblike obraza, so ljudje začeli pisati komentarje, da je kot princ Adam iz Disneyeve risanke.''Komentarji so me še bolj motivirali in mi dali novega zagona. Ko sem videl, kako me ljudje hvalijo in kako so navdušeni sem bil čisto brez besed. Tisto noč sem komaj zaspal od sreče.''Prince Adam je dobil resničnega dvojnika z imenom Jeffrey

''Z izgubo kilogramov, nisem izgubil le odvečne maščobe, ampak sem se znebil tudi vse žalosti, depresije in slabe volje! Končno sem se vzljubil in se začel sprejemati takšnega kot sem!''


Jeffrey nekoč in danes
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del